Φεστιβάλ / Βραβεία

85 χρόνια Οσκαρ σε μια αφίσα!

στα 10

O διάσημος βρετανός γραφίστας Ολι Μος έφτιαξε ένα πόστερ όπου απεικονίζει ένα αγαλματάκι Οσκαρ για κάθε ένα από τα 85 χρόνια που κλείνει φέτος η πιο λαμπερή κινηματογραφική τελετή βραβείων στη βιομηχανία.

85 χρόνια Οσκαρ σε μια αφίσα!

Να μια αφίσα - trivia για τα Οσκαρ που έρχεται ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται για να ζεστάνει τις γνώσεις των επαγγελματιών και μη οσκαρολόγων, λίγες μόνο ημέρες πριν τη μεγάλη τελετή της 24ης Φεβρουαρίου.

Ο Βρετανός Ολι Μος εμπνεύστηκε ένα αγαλματάκι για κάθε ταινία που μέσα στα χρόνια κέρδισε το κορυφαίο Οσκαρ καλύτερης ταινίας και την παραδίδει για χάζι και επανάληψη γνώσεων.

Θυμηθείτε όλες τις υποψηφιότητες των φετινών Οσκαρ εδώ και θυμηθείτε πως η τελετή θα προβληθεί αποκλειστικά για την Ελλάδα από τη Nova, για δέκατη έκτη συναπτή φορά, ακριβώς στις 3.30 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου.

Δείτε εδώ την αφίσα των 85 χρόνων καθώς και την αφίσα της τηλεοπτικής μετάδοσης των 85ων Οσκαρ και στο gallery σε μεγαλύτερη ανάλυση!

1

2

Στο ειδικό τμήμα του Flix αφιερωμένο στα φετινά Οσκαρ που ανανεώνεται συνεχώς, παρακολουθήστε τη διαδρομή μέχρι τη μεγάλη βραδιά.

Tags: Oscars 2013