Φεστιβάλ / Βραβεία

Το 7ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καρύστου τιμά τις γυναίκες δημιουργούς

στα 10

Η έβδομη διοργάνωση του Φεστιβάλ μας κλείνει ραντεβού για τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη με μία ιδιαίτερα ηχηρή θεματική.

Το 7ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καρύστου τιμά τις γυναίκες δημιουργούς

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καρύστου διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καρύστου, από 2 έως και 4 Σεπτεμβρίου στον θερινό κινηματογράφο «Αύρα» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ έχει τίτλο «Ενα γυναικείο βλέμμα». Θεματική της αποτελεί η γυναικεία δημιουργία, τόσο στον χώρο του ντοκιμαντέρ, όσο και του κινηματογράφου.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα προβληθούν 8 ντοκιμαντέρ τα οποία έχουν ξεχωρίσει σε εγχώρια, αλλά και διεθνή φεστιβάλ. Ολα τους θίγουν κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, ιστορικά γεγονότα και μιλούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα μέσα από τον φακό Ελληνίδων σκηνοθετριών ντοκιμαντέρ.

Τα επιλεγμένα ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν προσωπικές ιστορίες, καθημερινούς και δύσκολους αγώνες, διλλήματα και αποφάσεις, σε μια εποχή που η ανάγκη να ειπωθούν και να ακουστούν τα παραπάνω είναι μεγαλύτερη από ποτέ, γεμίζοντάς μας προβληματισμό, συγκίνηση και ελπίδα.

Το τριήμερο Φεστιβάλ θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ, σκηνοθέτες και άνθρωποι του κινηματογράφου.

karystos-festival

programma1

programma2

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το 7ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καρύστου στις επίσημες σελίδες του σε Facebook και Instagram.