Buzz

6 νέες art deco αφίσες για τον «Υπέροχο Γκάτσμπι»

στα 10

Ο «Υπέροχος Γκάτσμπι» ετοιμάζεται για τις Κάννες και την έξοδό του στις αίθουσες: όπως και να είναι η ταινία, θα έχουμε τουλάχιστον συγκεντρώσει μια σειρά από πανέμορφα προωθητικά υλικά!

6 νέες art deco αφίσες για τον «Υπέροχο Γκάτσμπι»

Μπορεί να πήρε πάνω από δυο χρόνια να ετοιμαστεί, αλλά ο «Υπέροχος Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν είναι σχεδόν εδώ, έτοιμος να φορέσει το λινό κοστούμι του και να κάνει το επίσημο άνοιγμα του φετινού Φεστιβάλ Καννών στις 15 Μαΐου, βγαίνοντας ταυτόχρονα στις αμερικανικές, αλλά και τις ελληνικές αίθουσες.

Η ταινία λανσάρει έξι καινούρια character posters, κορνιζαρισμένα σε art deco αισθητική. Το καθένα κι ένα κοντινό των βασικών ηρώων, ενώ στο φόντο διακρίνεται το περιβάλλον μιας σκηνής χαρακτηριστικής στη δράση του καθενός στην ιστορία. Οτι ο Μπαζ Λούρμαν είναι ένας πληθωρικός εστέτ το γνωρίζουμε με σιγουριά από το «Ρωμαίος + Ιουλιέτα» και το «Moulin Rouge» και στη νεά του ταινία μοιάζει να υπερβαίνει τον εαυτό του. Εάν εκτός από το περιτύλιγμα η ταινία θα έχει και την ουσία, τον κυνισμό και τη φιλοσοφική διάσταση του μυθιστορήματος του Φιτζέραλντ και της κινηματογραφικής μεταφοράς του 1974, μένει να το δούμε τον Μάιο στην οθόνη.

Δείτε παρακάτω το character poster του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και ολόκληρη τη σειρά στο gallery.

Δείτε εδώ το TV spot που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, διαβάστε εδώ όσα πρέπει να ξέρετε για την ταινία και τη δημιουργία της και δείτε εδώ το τρέιλερ του «Υπέροχου Γκάτσμπι» που λανσαρίστηκε τον Δεκέμβριο.

gatsbyleo