Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τεταρτη, 13 Δεκεμβρίου

στα 10

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τεταρτη, 13 Δεκεμβρίου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


top gun

Top Gun του Τόνι Σκοτ

Ο Πιτ "Μάβερικ" Μίτσελ είναι ένας παράτολμος πιλότος μαχητικών αεροσκαφών. Όταν σε μια επικίνδυνη πτήση παρακούει τις εντολές των ανωτέρων του και σώζει έναν άλλο πιλότο, οι προϊστάμενοί του αποφασίζουν να τον στείλουν για εκπαίδευση σε μια επίλεκτη σχολή πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού. Αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του "Top Gun", του καλύτερου πιλότου, ο Μάβερικ δεν θα αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στους στόχους του ακόμα κι αν πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα.

Η ταινία προβάλλεται στις 00.15 στον Alpha

Spider Man Homecoming 607

Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του (Spider-Man: Homecoming) του Τζον Γουάτς

Εκστασιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Και ενώ ο Πίτερ προσπαθεί να επιστρέψει πίσω στην καθημερινή του ρουτίνα εμφανίζεται ο Vulture, ο καινούργιος του εχθρός που απειλεί όλα εκείνα που ο Πίτερ θεωρεί σημαντικά.

Τρίτος και καλύτερος (;) Spider-Man μέσα σε 15 χρόνια, από τη μία ως ανάγκη της Marvel να τον εντάξει ορθά στους Avengers, από την άλλη για το awesomeness του να βλέπεις έναν ηθοποιό στο ρόλο που έμοιαζε πραγματικά γεννημένος για να παίξει. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

H ταινία προβάλλεται στις 01.10 στο Mega

gran torino

Gran Torino του Κλιντ Ιστγουντ

Ο Γουόλτ Κοβάλσκι είναι ένας βετεράνος του πολέμου της Κορέας και πρώην εργαζόμενος στην αυτοκινητοβιομηχανία που αισθάνεται απογοητευμένος από τη ζωή του, αλλά και από την κοινωνία γενικώς, ενώ τρέφει ιδιαίτερη αντιπάθεια για τους μετανάστες γείτονές του. Η ζωή του όμως αλλάζει όταν στην πορεία κληθεί να πάρει θέση σε ένα ειδεχθές περιστατικό που αφορά αυτούς τους γείτονες και μια κακόφημη συμμορία που λυμαίνεται την περιοχή.

Η ταινία προβάλλεται στις 00.30 στο Open

the name of the rose

Το Ονομα του Ρόδου (The Name of the Rose) του Ζαν-Ζακ Ανό

Ο μοναχός Ουίλιαμ του Μπάσκερβιλ, επισκέπτεται μαζί με τον μικρό νεόφυτο του, ένα Βενεδικτιανό μοναστήρι για ένα συνέδριο με «ετοιμοπόλεμους» κληρικούς. Ο φόνος και η ίντριγκα βασιλεύουν όταν μυστηριώδεις θάνατοι συνεχίζουν να προκύπτουν μέσα σε συνθήκες που θυμίζουν σκηνικό αποκάλυψης.

Η ταινία προβάλλεται στις 19.10 στο Cosmote Cinema 2

a murder at the end of the world

Φόνος στην Ακρη του Κόσμου (A Murder at the End of the World)

Η ερασιτέχνης ερευνήτρια και κορυφαία χάκερ, Ντάρμπι Χαρτ (Έμα Κόριν), και άλλοι οχτώ καλεσμένοι, δέχονται μια πρόσκληση από έναν μοναχικό δισεκατομμυριούχο (Κλάιβ Όουεν) να παρευρεθούν σε ένα θέρετρο που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη και εντυπωσιακή τοποθεσία. Όταν ένας από τους καλεσμένους εντοπίζεται νεκρός, η Ντάρμπι πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της προκειμένου να αποδείξει ότι πρόκειται για δολοφονία, μέσα σε ένα κλίμα από αντικρουόμενα συμφέροντα και προτού ο δολοφόνος σκοτώσει ξανά.

Νέο επεισόδιο διαθέσιμο στο Disney+

Objetos

Τμήμα Aπολεσθέντων Μαδρίτης (Objetos) του Χόρχε Δοράδο

Ο Μάριο είναι μοναχικός λύκος. Στην προσωπική του ζωή, για λόγους που θα μάθουμε αργότερα. Στη δουλειά του, καθώς μία πεισμωμένη προσωπική ηθική δεν του επιτρέπει εξαιρέσεις - εκεί που οι άλλοι θα έκαναν τα στραβά μάτια. Είναι αποθηκάριος στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης, αλλά παίρνει το ρόλο του πολύ σοβαρά: κάθε αντικείμενο καταγράφεται, αρχειοθετείται, φυλάσσεται και περιμένει υπομονετικά στα ράφια τον νόμιμο ιδιοκτήτη του. Ο Μάριο μάλιστα προχωρά και σε κάτι περισσότερο από το καθήκον: επιδιορθώνει τα χαλασμένα, τα σπασμένα, τα ελαττωματικά. Μάλλον έτσι νιώθει κι αυτός. Και περιμένει κάποιον, κάτι να τον κατεβάσει από το ράφι του. Η αφορμή έρχεται με τη μορφή μίας βαλίτσας που βρέθηκε στον πάτο του ποταμού. Το περιεχόμενό της σοκαριστικό και μακάβριο - ο σκελετός ενός μωρού, μαζί με τα ρουχαλάκια του και μερικά παιχνίδια. Οι αρχές εύκολα και ανίδρωτα αποφαίνονται ότι κάποια μετανάστρια που έχασε το παιδί της, δεν είχε χαρτιά για να το θάψει κανονικά και το ξεφορτώθηκε. Το ανήσυχο, κοφτερό ερευνητικό πνεύμα του Μάριο όμως διέκρινε την ακριβή βαλίτσα και μαζί ενδείξεις που οδηγούσαν σε σκοτεινά, επικίνδυνα, εγκληματικά μονοπάτια. Human trafficking, πελατολόγιο πολυτελείας, εμπορία μωρών.

Mε πρωταγωνιστή τον διάσημο Αλβάρο «El Professor» Μόρτε, αυτό το ισπανικό θρίλερ για το human trafficking ξεκινά σκοτεινά, υποβλητικά, στιβαρά και, σταδιακά, μετατρέπεται σε κακό action/love story. Κρίμα - η υπόσχεση που αρχικά δίνει πρέπει να βρίσκεται στα ράφια του τμήματος απολεσθέντων σεναρίων. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη για ενοικίαση στο Videorama

leave the world behind

Aσε τον Κόσμο Πίσω (Leave the World Behind) του Σαμ Εσμαΐλ

Οι διακοπές μιας οικογένειας σ' ένα πολυτελές σπίτι παίρνουν άλλη τροπή, όταν μια κυβερνοεπίθεση αχρηστεύει τις συσκευές τους και δύο ξένοι εμφανίζονται στην πόρτα τους

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix