Flix

Ιούλιος: Κιν/φικός Οδηγός Επιβίωσης

Buzz

Τζέιμι Ντόρναν: Αυτός είναι ο «φάτε μάτια ψάρια» πρωταγωνιστής του «Fifty Shades of Grey»

of 10

Φάτε μάτια ψάρια! Ο Ιρλανδός Τζέιμι Ντόρναν θα είναι ο Κρίστιαν Γκρέι στην κινηματογραφική μεταφορά του «Fifty Shades of Grey», έτοιμος να απασχολήσει τον πλανήτη, προφανώς όχι μόνο με το ταλέντο του!

Τζέιμι Ντόρναν: Αυτός είναι ο «φάτε μάτια ψάρια» πρωταγωνιστής του «Fifty Shades of Grey»

Μετά από αρκετές ημέρες υποθέσεων, προβλέψεων και στοιχημάτων για το ποιος θα αντικαθιστούσε τον Τσάρλι Χάναμ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Fifty Shades of Grey», ο κύβος ερρίφθη.

Ο Κρίστιαν Γκρέι του best - seller της Ε. Λ. Τζέιμς θα είναι ο Ιρλανδός Τζέιμς Ντόρναν, που ακόμη κι αν δεν τον γνωρίζετε ως μοντέλο και από τις συμμετοχές του στο τηλεοπτικό «Once Upon a Time» και το «The Fall», τώρα ήρθε η ώρα να τον μάθετε από την καλή και την ανάποδη.

Κλίνοντας προς την (σωστή) εκδοχή της επιλογής ενός άγνωστου σχετικά ηθοποιού που δεν θα πλακώσει με το όνομά του το brand του «Fifty Shades of Grey», ο Τζέιμι Ντόρναν έρχεται δυναμικά να καλύψει το κενό του Τσάρλι Χάναμ, επιδεικνύοντας για την ώρα ως μεγαλύτερο ατού του την εξωτερική του εμφάνιση και το γεγονός πως ένα απλό search στο google εμφανίζει ίσαμε με 100 ημίγυμνες φωτογραφίες του από διαφημιστικά του Calvin Klein, του Armani και άλλων.

2

Γεννημένος στην Βόρεια Ιρλανδία, ο 31 ετών Ντόρναν δεν θα έφτανε ποτέ μέχρι εδώ (να είναι δηλαδή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το απόλυτο trending topic παγκοσμίως) αν το 2005 δεν είχε γνωρίσει σε μια φωτογράφηση μόδας την Κίρα Νάιτλι και δεν συνδεόταν μαζί της ερωτικά για δύο χρόνια. Η Νάιτλι τον σύστησε σε έναν ατζέντη και έτσι ο Ντόρναν κέρδισε ένα μικρό ρόλο στη «Μαρία Αντουανέτα» της Σοφία Κόπολα και στη συνέχεια το ρόλο του Σερίφη στο «Once Upon a Tiime» και του serial killer στο «The Fall» στο πλευρό της Τζίλιαν Αντερσον.

2 Σε σκηνή από το «The Fall»

Ξεχάστε λοιπόν τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες και που ήθελαν ως επικρατέστερο για το ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι τον Σκοτ Ιστγουντ και όσους ήταν σίγουροι πως ο διαρκώς γυμνός Σάια ΛαΜπεφ θα μπορούσε να δελεάσει τους παραγωγούς του «Fifty Shades of Grey».

Από σήμερα και για πολύ καιρό, το όνομα που θα ακούμε θα είναι Τζέιμι Ντόρναν.

Και για να μην περιμένετε να τον δείτε γυμνό στην ταινία, η φωτογράφησή του για το περιοδικό Visionaire δεν διαθέτει καμία απόχρωση του γκρι πάνω στα επίμαχα σημεία του σώματός του:

2

2

2

Διαβάστε ακόμη: