Buzz

To παράπονο της Σάρον Στόουν: «Ενιωσα ότι ο κόσμος με ξέχασε, σαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα»

of 10

Εχει αποδείξει ότι είναι σημαντικότερη από ένα... βασικό ένστικτο. Ομως η 61χρονη, πανέμορφη σταρ, έχει παράπονο.

To παράπονο της Σάρον Στόουν: «Ενιωσα ότι ο κόσμος με ξέχασε, σαν την Πριγκίπισσα Νταϊάνα»

Η Σάρον Στόουν, εκτυφλωτικά όμορφη στα 61 χρόνια της, ποτέ δεν δίστασε να μιλήσει για την ίδια και το σύμπαν της στο αμερικανικό star-system. Το ίδιο έκανε και πριν λίγες μέρες, ως επίσημη ομιλήτρια στο Women's Brain Health Initiative που γιόρτασε τα 100 χρόνια δράσης του. Κι έχοντας υποστεί ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο το 2001, η ηθοποιός είχε πολλά και σκληρά να πει... ιδία πείρα.

Διαβάστε ακόμη: Η δεύτερη ευκαιρία της Σάρον Στόουν

σάρον στόουν 607

«Πριν σχεδόν είκοσι χρόνια, είχα ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο, η αιμορραγία μου διήρκεσε εννέα μέρες. Κι οι άνθρωποι της βιομηχανίας μας μου συμπεριφέρθηκαν με βάρβαρη αγένεια. Από τις υπόλοιπες γυναίκες στη δουλειά μου, ως τη γυναίκα δικαστή που χειριζόταν το διαζύγιό μου και την επιμέλεια του γιου μου. Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να συλλάβει πόσο επικίνδυνο είναι το εγκεφαλικό για τις γυναίκες - εγώ χρειάστηκα επτά χρόνια για να επανέλθω,» είπε η Σάρον Στόουν, με χαμόγελο που κάθε στιγμή υποδείκνυε τη δύναμή της.

σάρον στόουν 607

Την περίοδο του εγκεφαλικού επεισοδίου της, η Σάρον Στόουν προσπαθούσε, όχι μόνο να συντηρήσει την καριέρα της, αλλά και να ολοκληρώσει το διαζύγιό της από τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρόνστιν, με τον οποίο έχει ένα γιο. «Για μένα ήταν άθλος το καθετί, από το να προσπαθήσω να πάρω την κηδεμονία του γιου μου, μέχρι το, απλώς, να μπορώ να λειτουργώ στην καθημερινότητα, να δουλεύω, έστω, στοιχειωδώς. Εβαλα σε δεύτερη υποθήκη το σπίτι μου, έχασα ό,τι είχα. Εχασα τη θέση μου στη βιομηχανία. Και φανταστείτε, τότε ήμουν η πιο hot σταρ του σινεμά.»

σάρον στόουν 607

Η Στόουν τόνισε πως από το αδιέξοδο την έβγαλε το συμβόλαιο που της πρότεινε ο οίκος Dior το 2015, που της έδωσε τη δημοσιότητα και την ώθηση να επανέλθει στο προσκήνιο. Αλλά η Στόουν δεν ξεπερνά την αδιαφορία και τη σκληρότητα των συνεργατών και του κόσμου: «Ενιωσα πως είχα μια εμπειρία παρόμοια μ' αυτή της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Κι εκείνη κι εγώ ήμασταν τόσο διάσημες - κι εκείνη πέθανε κι εγώ έπαθα εγκεφαλικό. Και μας ξέχασαν και τις δυο.»

Οι φωτογραφίες της Σάρον Στόουν, από τον φωτογράφο Branislav Simoncik για την πορτογαλική Vogue φέτος, αποδεικνύουν πως η ομορφιά της εξακολουθεί να... προκαλεί εγκεφαλικά!

Διαβάστε ακόμη: Αυτή ήταν η «παίρνω το ρόλο και φεύγω» οντισιόν της Σάρον Στόουν για το «Βασικό Ενστικτο»