Φεστιβάλ / Βραβεία

Βερολίνο 2023: H Κρίστεν Στιούαρτ είναι η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής στην #Berlinale23

of 10

Δίνοντας έντονα το στίγμα της νεανικής του στροφής, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου επιλέγει Κρίστεν Στιούαρτ για Πρόεδρο.

Βερολίνο 2023: H Κρίστεν Στιούαρτ είναι η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής στην #Berlinale23

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Κρίστεν Στιούαρτ αναλαμβάνει τη ξεχωριστή αυτή θέση. Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και πολυπρόσωπες ηθοποιούς της γενιάς της. Από την Μπέλα Σουάν μέχρι την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει δώσει ζωή σε αθάνατους χαρακτήρες. Νεαρή, λαμπερή και με έναν εντυπωσιακό όγκο δουλειάς, η Κρίστεν Στιούαρτ είναι η τέλεια γέφυρα ανάμεσα στην Αμερική και την Ευρώπη.»

Με αυτήν την την ανακοίνωση, χαιρετίζουν οι Μαριέτ Ρίσενμπικ και Κάρλο Τσατριάν, την επιλογή της Κρίστεν Στιούαρτ που θα βρεθεί φέτος στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για να αποφασίσει - μαζί με τα άγνωστα για την ώρα μέλη της υπόλοιπης επιτροπής - τη Χρυσή Αρκτο και τα υπόλοιπα μεγάλα βραβεία της διοργάνωσης.


Ευχαριστούμε την Aegean Airlines για τη βοήθεια πραγματοποίησης του ταξιδιού στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Το 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου διεξάγεται φέτος από τις 16 μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου. Το Flix βρίσκεται εδώ για να σας μεταφέρει, ζωντανά, όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις αίθουσες στο ειδικό τμήμα του site που ανανεώνεται συνεχώς.