Flix

Ιούλιος: Κιν/φικός Οδηγός Επιβίωσης

Buzz

Είναι ο Κλιντ Ιστγουντ η νέα Κιμ Καρντάσιαν;

of 10

Με το ριάλιτι που παρακολουθεί τη ζωή της οικογένειάς του να ξεκινά τον Μάιο – κι εκείνον να κάνει, όπως μαθαίνουμε, εμφανίσεις – ο Κλιντ Ιστγουντ νιώθει λίγο από το βάρος… του ανδρισμού του να χάνεται.

Είναι ο Κλιντ Ιστγουντ η νέα Κιμ Καρντάσιαν;

Το σόου λέγεται «Mrs. Eastwood & Company», είναι ριάλιτι και πρωταγωνιστεί η Ντίνα Ιστγουντ, σύζυγος του Κλιντ.

Μαζί της εμφανίζονται οι δύο κόρες του ζευγαριού και μια ολόκληρη μπάντα από τη Νότιο Αφρική που η Ντίνα φιλοξενεί και μανατζάρει. Το ριάλιτι ξεκινά να προβάλλεται στις 20 Μαΐου στο E!, σε δέκα ημίωρα επεισόδια, όπως διευκρινίζει ο παραγωγός Τζεφ Τζένκινς, υπεύθυνος άλλωστε για εκρηκτικές τηλεοπτικές σειρές όπως το «Real World» του MTV, αλλά και το σόου της οικογένειας Καρντάσιαν.

Μπορεί το σόου να είναι προσωπικό πόνημα της πληθωρικής Ντίνα, αλλά κι ο Κλιντ εμφανίζεται σε τρία από τα δέκα επεισόδια. Ποια θέση παίρνει ο Κλιντ για την έκθεση της οικογένειας και του σπιτιού τους; Ενθαρρυντική, εξηγεί η Ντίνα: «Εχουμε μια υπέροχη σχέση. Κανείς δεν προσπαθεί να έχει το πάνω χέρι. Ο Κλιντ ήξερε ακριβώς τι επρόκειτο να κάνω και το δέχτηκε. Αυτός είναι σιωπηλός, κάνει ταινίες. Εγώ δούλευα στην τηλεόραση και είμαι θορυβώδης!» Η 15χρονη κόρη του ζευγαριού, Μόργκαν, αλλά και η 18χρονη Φραντσέσκα, κόρη του Ιστγουντ από προηγούμενο γάμο, θα πρωταγωνιστούν επίσης στο ριάλιτι δίπλα στη μητέρα τους.

Οσο για τον Κλιντ Ιστγουντ και την… αποκοτιά που πάει να κάνει, ο σκηνοθέτης δηλώνει: «Είμαι περήφανος για την οικογένειά μου. Είναι όλοι τους για μένα μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και διασκέδασης.» Μόνο που, απ’ ό,τι φαίνεται, αυτό το «για μένα» δεν ήταν πια αρκετό…

Δείτε παρακάτω – με ψυχραιμία και ανοιχτό μυαλό – τρία σποτάκια του «Mrs. Eastwood & Company» και αποφασίστε αν η σειρά πρόκειται να γίνει η ένοχη διασκέδασή σας…