Buzz

Δείτε πρώτοι το «J.A.C.E.» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη στην επίσημη πρεμιέρα του!

of 10

Μετά τις προβολές του στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τόκιο και στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το «J.A.C.E.» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου. Δείτε το πρώτοι στην επίσημη πρεμιέρα του.

Δείτε πρώτοι το «J.A.C.E.» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη στην επίσημη πρεμιέρα του!

Ενα χρόνο περίπου μετά την πρώτη του παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τόκιο, όπου συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα, την ελληνική πρεμιέρα του στο 52ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχε στο Διεθνές Διαγωνιστικό πρόγραμμα αποσπώντας βραβείο γυναικείας ερμηνείας για τη Στεφανία Γουλιώτη και την πρόσφατη βράβευση του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρουμανίας, το «J.A.C.E.» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου.

Ετοιμο να αφηγηθεί στο κοινό την παράξενη, συναρπαστική, σκοτεινή, αστεία και νεο-νουάρ ιστορία του ήρωά του, του «J.A.C.E.», ενός παιδιού που θα μεγαλώσει ζώντας μια δική του «Οδύσσεια» προκειμένου να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο που τον βάζει συνεχώς στο περιθώριο. Τον «J.A.C.E.» υποδύεται ο Αλμπάν Ουκάζ, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε από την «Σιωπή της Λόρνα» των αδερφών Νταρντέν.

elephant

Είκοσι από εσάς μπορείτε να διεκδικήσετε από μια διπλή πρόσκληση για την επίσημη πρεμιέρα του «J.A.C.E.» τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο Village @ The Mall (ώρα προσέλευσης 20.00, ώρα έναρξης ταινίας 20.30 αυστηρά), παρουσία των συντελεστών της ταινίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη στο θέμα «J.A.C.E.» και το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

«J.A.C.E.»

Σκηνοθεσία: Μενέλαος Καραμαγγιώλης Σενάριο: Μενέλαος Καραμαγγιώλης σε συνεργασία με τον Νικόλα Πανουτσόπουλο Παραγωγός: Μενέλαος Καραμαγγιώλης, Φένια Κοσοβίτσα Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Φρέντζος Μοντάζ: Τάκης Γιαννόπουλος, Λάμπης Χαραλαμπίδης, Πάνος Δαουλτζής Ηχος: Μαρίνος Αθανασόπουλος Μουσική: Χρήστος Δεληγιάννης Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ηλίας Λεδάκης Κοστούμια: Δέσποινα Χειμώνα Μακιγιάζ: Γιάννης Παμούκης Πρωταγωνιστούν: Στεφανία Γουλιώτη, Alban Ukaj, Κόρα Καρβούνη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μηνάς Χατζησάββας, Γιάννης Τσορτέκης, Ακύλλας Καραζήσης, Diogo Infante, Franco Trevisi, Χρήστος Λούλης, Αργύρης Ξάφης, Κώστας Μπερικόπουλος, Σόμα Μπαντέκας, Γιώργος Μέλλος

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και διαβάστε περισσότερα για το «J.A.C.E.» εδώ: