Buzz

Ο Σκοτ Λανγκ aka Ant-Man θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του «Look Out for the Little Guy»

of 10

Ναι, πρόκειται για πραγματικό βιβλίο και μπορείτε να το προπαραγγείλετε από τώρα.

Ο Σκοτ Λανγκ aka Ant-Man θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του «Look Out for the Little Guy»

Με την τρίτη ταινία του Ant-Man με τίτλο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» προ των πυλών, ποιος δεν θα ήθελε να μάθει λίγο καλύτερα τον άνθρωπο πίσω από την στολή του μυρμηγκιού;

Αν είστε ένας από αυτούς τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα κι αυτό γιατί η Marvel και ο χαρακτήρας του Πολ Ραντ, Σκοτ Λανγκ, θα κυκλοφορήσουν την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Look Out for the Little Guy». Κι αν νομίζετε πως πρόκειται για κάποιο αστείο, η Marvel διαβεβαίωσε πως το βιβλίο αυτό είναι 100% αληθινό, κυκλοφορώντας κι ένα βίντεο με τον Ραντ (συγγνώμη τον Λανγκ) να διαβάζει ένα απόσπασμά του, και μάλιστα μπορείτε ήδη να το προπαραγγείλετε online.

Διαβάστε ακόμα: Οσα ενώνουν το «Ant-Man & The Wasp: Quantumania» με το «Dune» του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι

«Ο Σκοτ είναι πολλά πράγματα: πρώην κατάδικος, πατέρας, Εκδικητής, αλλά είναι επίσης συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Και τώρα μπορείτε να αγοράσετε το – του– πολύ αληθινό μου βιβλίο, “Look Out for the Little Guy”. Αυτό το άλλοτε κινηματογραφικό σκηνικό είναι τώρα ένα πραγματικό βιβλίο της πραγματικής ζωής που μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε από όπου πωλούνται βιβλία. Πώς είναι αυτό για meta;» λέει ο Ραντ (Λανγκ) mic drop

H επίσημη σύνοψη του βιβλίου έχει ως εξής:

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία ενός πρώην απατεώνα που έγινε σούπερ ήρωας που σώζει τον κόσμο.

Στο «Look Out for the Little Guy», ο Σκοτ Λανγκ μοιράζεται με τον κόσμο μια ειλικρινή αφήγηση των αγώνων και των θριάμβων του, από το χρόνο που υπηρέτησε μέχρι να είναι χωρισμένος μπαμπάς μέχρι να γίνει ο Ant-Man και μέλος των Εκδικητών. Αυτές είναι ιστορίες επικών μαχών που κερδήθηκαν και χάθηκαν, καθώς αυτός ο καθημερινός άνθρωπος που έγινε Σούπερ Ηρωας τα λέει τελικά όλα - από την επίσημη περιγραφή του τι πραγματικά συνέβη μεταξύ των Εκδικητών και του Thanos μέχρι το πώς πραγματικά αισθάνεται η συρρίκνωση σε μέγεθος μυρμηγκιού μέχρι τις προκλήσεις της εξισορρόπησης των ρόλων του ήρωα και του μπαμπά.

Μέσα από τις πολλές του περιπέτειες, μεγάλες και μικρές, ο Σκοτ έχει συγκεντρώσει τη σοφία αμέτρητων εκπληκτικών εμπειριών σε αυτά, τα πρώτα απομνημονεύματα από έναν πραγματικό Εκδικητή. Μόλις μάθετε τις αξέχαστες λεπτομέρειες του επικού ταξιδιού του, δεν θα χρειάζεται να σας υπενθυμίζουν πως… θα πρέπει να προσέχετε και τους μικρού τυπάκους.

Το βιβλίο είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία και θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε θα έχουμε να ζήσουμε τις περιπέτειες του Ant-Man στο Κβαντικό Βασίλειο με την ταινία «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» η οποία βγαίνει στις αίθουσες στις 16 Φεβρουαρίου.

ant-man look out for the little guy