Συνέντευξη

Too Young to Rock n Roll? O Ντιέγκο Μπονέτα μιλά για το «Rock of Ages»

στα 10

Μπορεί να αναρωτιέστε ποιος είναι, βλέποντας τον στο «Rock of Ages», αλλά ο νεαρός πρωταγωνιστής του φιλμ του Ανταμ Σάνκμαν, είναι ήδη huge στη Λατινική Αμερική. Οσο για τον υπόλοιπο κόσμο; Ναι, ήρθε για να μείνει.

Too Young to Rock n Roll?  O Ντιέγκο Μπονέτα μιλά για το «Rock of Ages»
O Ντιέγκο Μπονέτα φωτογραφημένος από τον Μπρους Γουέμπερ γαι το περιοδικό VMAN

Τραγουδά καλά και, δεν είναι τυχαίο. Ο Ντιέγκο Μπονέτα έχει ήδη ισπανόφωνους δυο δίσκους στο ενεργητικό του, κι ετοιμάζει ήδη το αμερικάνικο ντεμπούτο του, σε συνεργασία με τον Ανταμ Λεβίν των Maroon 5, και πίσω στο Μεξικό ή την Βραζιλία συνηθίζει να παίζει σε γεμάτα στάδια.

Στην αμερική και τον υπόλοιπο πλανήτη όμως «δεν δίναν δεκάρα αν ήμουν στη σκηνή μιας τεράστιας συναυλίας το προηγούμενο βράδυ. Το να έρθω στο Λος Αντζελες όπου δεν με ήξερε κανείς, να μπορώ να περπατήσω και πάλι στον δρόμο σαν άγνωστος, ήταν κάτι που με δίδαξε πολλά».

Προφανώς δεν κράτησε καιρό, αφού όπως και στην πατρίδα του, η ανοδός του ήταν ταχύστατη. Εχοντας έρθει πέμπτος σε έναν διαγωνισμό ταλέντων αντίστοιχο του «American Idol», στο Μεξικό, ο Μπονέτα, δέχτηκε τον ρόλο που του προσφέρθηκε σε μια μια τηλεοπτική σειρά, θέτοντας έναν μόνο όρο: Τα τραγούδια που θα ερμηνεύει ο ήρωας, θα είναι αυτά που είχει γράψει ο ίδιος.

Η στρατηγική του ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη, η μουσική του καριέρα απογειώθηκε και κάπου εκεί, το 2010 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Αμερική. «Μου έλεγαν πως είμαι τρελός να φύγω από την Λατινική Αμερική στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Αλλά ήταν αυτό ακριβώς. Δεν ήθελα να περιμένω μέχρι τη στιγμή που δεν θα έβλεπαν την ώρα να με ξεφορτωθούν» λέει.

Γρήγορα κέρδισε έναν ρόλο στο «90210», το reboot της τηλεοπτικής σειράς για τις ζωές των γόνων καλοβαλμένων οικογενειών του Μπέβερλι Χιλς, παίζοντας και πάλι έναν τραγουδιστή από το Μεξικό και, τραγουδώντας κι εδώ τη δική του μουσική. Εμφανίστηκε επίσης σε αρκετά επεισόδια του «Pretty Little Liars» και σε μια τηλεοπτική συνέχεια του «Mean Girls», αλλά ήταν ο ρόλος του Ντρου Μπόλεϊ στο «Rock of Ages», που θα τον έστελνε στο επόμενο επίπεδο.

Δείτε τον να μιλά στο βίντεο για την εμπειρία του από τα γυρίσματα, για το πως είναι να τζαμάρεις με τον Τομ Κρουζ, για την μουσική που αγαπά και το πόσο εύκολο είναι να προσποιείσαι τον ερωτευμένο, ενώ γυρίζεις μια σκηνή σε μια χωματερή...