Συνέντευξη

Γιώργος Πυρπασόπουλος - Μόνικα ΜακΣέιν: Τι σημαίνει «4ever»;

στα 10

O Γιώργος Πυρπασόπουλος αναλαμβάνει χρέη παραγωγού, σκηνοθέτη, μοντέρ και πρωταγωνιστή προκειμένου να ανακαλύψει πίσω από το «4ever» τη μαγεία του σινεμά που τόσο πολύ ήθελε να κάνει. Μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του, Μόνικα ΜακΣέιν, μιλούν στην κάμερα του Flix για όλα όσα θα μπορούσαν να κρατήσουν «για πάντα».

Γιώργος Πυρπασόπουλος - Μόνικα ΜακΣέιν: Τι σημαίνει «4ever»;

Βασισμένο στο θεατρικό του Γιώργου Ηλιόπουλου, που ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έπαιξε στο Λονδίνο, το «4ever» τον φέρνει για πρώτη φορά στο σινεμά από το ρόλο του παραγωγού, του σκηνοθέτη και του μοντέρ.

Μαζί με τη Μόνικα ΜακΣέιν, που γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α., αλλά έζησε τη ζωή της ταξιδεύοντας από χώρα σε χώρα, μετακομίζοντας μετά από έξι χρόνια στο Λονδίνο στην Ελλάδα, ξεκίνησαν να μεταφέρουν το «4ever» στον κινηματογράφο, χωρίς προηγούμενη εμπειρία ή μάλλον με την εμπειρία που τους πρόσφερε η δική τους σχέση.

Και φυσικά η αγάπη τους για το σινεμά.

Στο Flix μιλούν για τη σημασία του να θες να κάνεις σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, για την κρίση που αναγκάζει τους Ελληνες να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και όλα αυτά που με κάποιον περίεργο τρόπο μπορούν να κρατήσουν για πάντα...

Στην αγγλική γλώσσα και με ένα προϋπολογισμό 50.000 ευρώ, το «4ever» έκανε την πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας το Σεπτέμβριο του 2011 και θα παίζεται από τις 31 Μαΐου στην ταράτσα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

Μάθετε περισσότερα για το «4ever» στο επίσημο site της ταινίας στο Internet