TV & STREAMING

Σεπτέμβριος στον OTE TV - Οι επιλογές του Flix

στα 10

To Flix ανατρέχει στο πρόγραμμα των καναλιών του OTE TV για το μήνα Σεπτέμβριο και σας προτείνει τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές που δεν πρέπει να χάσετε.

Flix Team
Σεπτέμβριος στον OTE TV - Οι επιλογές του Flix

Ο Σεπτέμβριος στον ΟΤΕ ΤV δεν είναι μια απλή επιστροφή στα... θρανία. Με πλήθος νέων σειρών από την αφρόκρεμα του τηλεοπτικού τοπίου παγκοσμίως και ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, όλα προμηνύουν μια υπέροχη τηλεοπτική σεζόν με δυνατές συγκινήσεις και έναν νέο τρόπο να βλέπεις τον κόσμο.

Downton Abbey 6 607

Downton Abbey / 6ος κύκλος - Πρεμιέρα την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD

Ο 6ος και τελευταίος κύκλος του «Downton Abbey» προβάλλεται στον ΟΤΕ ΤV αμέσως μετά την πρεμιέρα του στη Μ.Βρετανία και πιάνει τη δράση έξι μήνες μετά το τέλος του προηγούμενου κι εκτυλίσσεται, με οκτώ επεισόδια, στα έτη 1925, 1926 και 1927, με το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο να είναι το ένατο και τελευταίο ολόκληρης της σειράς. Στον τελευταίο αυτό κύκλο της σειράς, η επιβίωση του πύργου του Ντάουντον κρέμεται πλέον από μια κλωστή, με το προσωπικό να μειώνεται και τα μέλη της οικογένειας να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα μέλλον που δεν τους βρίσκει έτοιμους. Πριν από το πρώτο επεισόδιο του έκτου κύκλου, θα προβληθεί σε επανάληψη το τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου.

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον έκτο κύκλο του «Downton Abbey».

House of Cards

House of Cards - Από τις 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ με διπλά επεισόδια στις 22.00 και τις 23.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD

Βασισμενο στο βιβλίο του Μάικλ Ντομπς (πρώην υψηλού πολιτικού μέλους του βρετανικού συντηρητικού κόμματος), το οποίο μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομώνυμη μίνι-σειρά του BBC από τον Αντριου Ντέιβις στα 90s, το «House of Cards» διαδραματίζεται στη Γουάσινγκτον και αφηγείται την ιστορία του Φρανκ Αντεργουντ, ενος Δημοκρατικού από τη Νότια Καρολίνα που προσπαθεί να κερδίσει το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και οργανώνει ένα σχέδιο για να ανελιχθεί στον Λευκό Οίκο, με τη βοήθεια ενός κύκλου συνεργατών αλλά και της συζύγου του Κλερ Αντεργουντ. Το μεγάλο στοίχημα του Netflix, η σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Φίντσερ, η μεγάλη επιστροφή του Κέβιν Σπέισι, ένας ρόλος ζωής για την Ρόμπιν Ράιτ και ήδη σωρεία υποψηφιοτήτων στα Emmy και τις Χρυσές Σφαίρες για τους τρεις πρώτους κύκλους της σειράς. Στον OTE TV θα προβληθούν και οι τρεις πρώτοι κύκλοι με διπλά επεισόδια κάθε Σάββατο στις 22.00 και στις 23.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD, ενώ ο τέταρτος κύκλος που θα κάνει πρεμιέρα το 2016 θα προβληθεί αμέσως μετά την Αμερική.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τους τρεις πρώτους κύκλους του «House of Cards».

wolf hall 607

Wolf Hall - Πρεμιέρα την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD

Το «Wolf Hall» διαδραματίζεται στην Αγγλία των Τιδόρ τη δεκαετία του 1520, μια χώρα στα πρόθυρα του χάους. Ο Ερρίκος Η΄ θέλει πάση θυσία να αποκτήσει γιο, ώστε να διασφαλίσει τη διαδοχή στο θρόνο και να αποφευχθεί η πιθανότητα του εμφύλιου πολέμου. Η Αικατερίνη της Αραγώνας, σύζυγός του επί δύο δεκαετίες, δεν του γέννησε διάδοχο κι έτσι, θέλει να ακυρώσει το γάμο του και να παντρευτεί την ερωμένη του Αννα Μπολέιν. Οι επιθυμίες του προσκρούουν στην αρνητική στάση του πάπα της Ρώμης, στάση για την οποία το τίμημα θα το πληρώσει αρχικά ο Λόρδος Καγκελάριος του Ερρίκου, ο περίφημος αρχιεπίσκοπος Γούλσι. Τον γόρδιο δεσμό καλείται να λύσει ο Τόμας Κρόμγουελ, δεξί χέρι του Γούλσι, που μετά την πτώση του προστάτη του θα κατορθώσει με τη σιδερένια του θέληση και τον πραγματισμό του όχι μόνο να επιβιώσει στη λυκοφωλιά της αυλής των Τιδόρ αλλά να γίνει ο άνθρωπος κλειδί της διακυβέρνησης του Ερρίκου. Ο Ντέμιαν Λούις είναι ο Ερρίκος Η’ στην σειρά, στον πρώτο του ρόλο μετά το «Homeland», ενώ το σενάριο είναι γραμμένο από τον υποψήφιο για Οσκαρ σεναριογράφο του «Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι» Πίτερ Στρον.

Διαβάστε και δείτε εδώ περισσότερα για το «Wolf Hall».

The Affair 607

The Affair - Πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD

Βραβευμένο ήδη με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της Ρουθ Γουίλσον και με φανατικό κοινό σε όλον τον κόσμο, το «The Affair» αφηγείται την εξωσυζυγική σχέση του Νόα Σόλογουεϊ με την Αλισον Μπέιλι, μετά τη συνάντησή τους σε ένα θέρετρο στο Μοντόκ στο Λονγκ Αϊλαντ. Ο Νόα είναι ένας δάσκαλος στη Νέα Υόρκη που έχει εκδόσει ήδη ένα βιβλίο και παλεύει για να γράψει το δεύτερο. Είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς τεσσάρων παιδιών. Η Αλισον είναι μια σερβιτόρα που προσπαθεί να σώσει το γάμο της μετά τον τραγικό θάνατο του παιδιού της. Η συνάντησή τους θα είναι καθοριστική και θα τη δούμε να ξετυλίγεται από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες μέσα από τις αφηγήσεις των δύο εραστών.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Affair».

Orphan Black 607

Orphan Black - Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 23.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD

To «Orphan Black» είναι ενα φροντισμένο, καλογυρισμένο sci-fi, μέρος ενός εξαιρετικού νέου κύματος επιστημονικής φαντασίας από την αγγλική τηλεόραση, για μια νεαρή κοπέλα στα άκρα της νομιμότητας που μια μέρα γίνεται μάρτυρας μιας αυτοκτονίας. Η κοπέλα που βουτάει στις γραμμές του τρένου είναι σωσίας της, και η ηρωίδα μας παίρνει την ταυτότητά της για σκοπούς όχι και πολύ έντιμους. Σύντομα θα ανακαλύψει πως οι δυο τους δεν είναι οι μόνες. Με κεντρική αξία την ερμηνεία της Τατιάνα Μασλάνι που φέτος είναι - επιτέλους - υποψήφια για Emmy καλύτερης ηθοποιού, το «Orphan Black» μετράει ήδη τη δική του βάση θαυμαστών και συνεχίζει να κερδίζει πόντους μέσα στη «φανταστική» τηλεόραση των ημερών μας.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Orphan Black».

Extant 607

Extant - Πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 23.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD

Μια γυναίκα αστροναύτης, η Μόλι Γουντς, επιστρέφει μετά από 13 μήνες στο διάστημα σε μια ατομική αποστολή για να ανακαλύψει ότι είναι έγκυος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Με το όνομα του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην παραγωγή και τη Χάλι Μπέρι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το «Extant» δοκιμάζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας στη μορφή ενός μελοδράματος και συνεχίζει ήδη στον δεύτερο κύκλο του προκαλώντας συγκινήσεις.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Extant».

Aquarius 607

Aquarius - Πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD

Στο Λος Αντζελες του 1967, δύο αστυνομικοί ντετέκτιβ ερευνούν την εξαφάνιση ενός κοριτσιού. Η αναζήτησή τους θα τους οδηγήσει στα ίχνη του Τσαρλς Μάνσον και της «οικογένειάς» του, μιας ομάδας χίπις που εν μέσω του «καλοκαιριού της αγάπης» οργανώνουν δολοφονίες συνοδεύοντας το τρίπτυχο «sex, drugs and rock 'n' roll». Η επιστροφή του Ντέιβιντ Ντουκόβνι μετά το «Californication» σε μια σειρά του Τζον ΜακΝαμάρα για την ιστορία ενός από τους πιο διαβοήτους serial killers όλων των εποχών.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Aquarius».

Hobbit Battle of the Five Armies 607

Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών (Hobbit: Battle of the Five Armies) του Πίτερ Τζάκσον - Πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου στο OTE CINEMA 1HD

Με την ανάκτηση του Βασιλείου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του. Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Ορκ για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Ανθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο. To τρίτο και τελευταίο μέρος της φιλόδοξης τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον που ολοκληρώνει το μεγάλο ταξίδι του Μπίλμπο Μπάγκινς και της παρέας του στα βάθη της Μέσης Γης.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών».

Ex Machina 607

Από Μηχανής (Ex Machina) του Αλεξ Γκάρλαντ - Πρεμιέρα από τις 7 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου στην υπηρεσία ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND

Ο Κέιλεμπ δουλεύει σε μια τεράστια εταιρεία πληροφορικής ως προγραμματιστής - είναι όμως εκείνος που βγαίνει πρώτος στο διαγωνισμό, με βραβείο τη διαμονή για μια εβδομάδα στο σπίτι του ερημίτη αφεντικού της εταιρείας στην Αλάσκα, του πολυεκατομμυριούχου κι εκκεντρικού Νέιθαν. Ο Κέιλεμπ θα βρεθεί εκεί για να βοηθήσει τον Νέιθαν να επιβεβαιώσει αν είναι πετυχημένη η νέα του δημιουργία: μια γυναίκα με Τεχνητή Νοημοσύνη, αυτόνομη σκέψη και συναίσθημα, η Εϊβα. Γρήγορα όμως ο Κέιλεμπ θα συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος σ' ένα χρυσό κλουβί, πιόνι στα σχέδια του Νέιθαν, χωρίς τρόπο διαφυγής. O συγγραφέας της «Παραλίας» σκηνοθετεί για πρώτη φορά βάζοντας το δαχτυλό του στην πιο ρεαλιστική πλευρά της τεχνητής νοημοσύνης με τους Οσκαρ Αϊζακ, Ντόμανλ Γκλίζον και Αλίσια Βικάντερ σε ένα τρίο από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Ex Machina».

Furious 7 607

Μαχητές των Δρόμων 7 (Furious 7) του Τζέιμς Γουάν - Πρεμιέρα από τις 7 έως και τις 20 Σεπτεμβρίου στην υπηρεσία ΟΤΕ CINEMA ON DEMAND

Συνεχίζοντας από εκεί όπου μάς άφησε η προηγούμενη ταινία, ο Ντέκαρντ Σο, αδελφός του Οουεν, ψυχρός και παντοδύναμος εκτελεστής όπως ξέρει καλά να γίνεται ο Τζέισον Στέιθαμ, αναζητά εκδίκηση από την Team Toretto. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση (στο πρόσωπο του Κερτ Ράσελ!), αλλά κι ένας Σομαλός τρομοκράτης, διαγωνίζονται στο ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, το «Μάτι του Θεού», που έχει σχεδιάσει η όμηρος Ράμσεϊ (η πανέμορφη μεταφράστρια Μισάντεϊ του «GoT»). Ο Ντομ κι ο Μπράιαν, με τις ευλογίες του Χομπς, συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους, για ν’ αποκρούσουν τον δεύτερο Σο και ν’ αποσπάσουν το «Μάτι του Θεού», σε μια διαδρομή που θα τους μεταφέρει από την Καλιφόρνια στο Αμπου Ντάμπι. Με τ’ αυτοκίνητα φυσικά! Καταιγιστική δράση, απενοχοποιημένο fun και φυσικά ένα συγκινητικό tribute στον αδικοχαμένο Πολ Γουόκερ για την έβδομη ταινία της σειράς που αποδείχθηκε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες όλων των εποχών.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Furious 7».


Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές σειρές στο επίσημο site του OTE TV.

Tags: OTE TV