Buzz

Ο Γούντι Χάρελσον επιβιβάζεται στο spin-off του Star Wars για τον Χαν Σόλο

στα 10

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον μέντορα του Σόλο, στην ανεξαρτήτως σειράς ταινία που θα είναι αφιερωμένη στα νεανικά του χρόνια.

Ο Γούντι Χάρελσον επιβιβάζεται στο spin-off του Star Wars για τον Χαν Σόλο

Ο Γούντι Χάρελσον ετοιμάζεται να μεταφέρει την cool περσόνα του σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, καθώς συμφώνησε μόλις να συμμετάσχει στη νέα, εκτός σειράς ταινία της διαστημικής σάγκα του «Πολέμου των Αστρων» (βλέπε «Rogue One: A Star Wars Story»), η οποία θα αφιερωθεί στα νεανικά, ατίθασα χρόνια του Χαν Σόλο.

Τον χαρακτήρα που ερμήνευσε ο Χάρισον Φορντ θα υποδυθεί τώρα ο Ολντεν Ερενραϊκ («Χαίρε, Καίσαρ!»), ο οποίος θα βρει στο πρόσωπο του Χάρελσον τον μέντορά του, έναν ρόλο που η Disney προόριζε αρχικά για τον Κρίστιαν Μπέιλ.

Διαβάστε ακόμη: Από το «Game of Thrones» στον «Πόλεμο των Αστρων»: Η Εμίλια Κλαρκ θα κάνει συντροφιά στον νεαρό Χαν Σόλο

Woody Harrelson 607

Και κάπως έτσι αρχίζει να σχηματίζεται το βασικό καστ της ατιτλοφόρητης ακόμα ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστούν επίσης ο Ντόναλντ Γκλόβερ του «Atlanta», στο ρόλο του νεαρού Λάντο Καλρίσιαν, και η Εμίλια Κλάρκ του «Game of Thrones» σε άγνωστο ακόμα ρόλο. Με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον επόμενο μήνα, είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχουμε ακόμα περισσότερες σχετικές ειδήσεις.

Διαβάστε ακόμη: