Buzz

Θα υπάρξει «Wonder Woman 3» με την Γκαλ Γκαντότ;

στα 10

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η ίδια σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, λέγοντας μάλιστα πως θα την κάνει μαζί με τους Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν.

Θα υπάρξει «Wonder Woman 3» με την Γκαλ Γκαντότ;

Λίγο καιρό πριν οι νέοι CEOs της DC Studios, Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν, ανακοινώσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους για το νέο DCU, είχαν αρχίσει να ακούγονται πολλά και διάφορα για την ακύρωση της ταινίας «Wonder Woman 3» και την αποχώρηση της Πάτι Τζένκινς από την παραγωγή.

Μετά από όλα αυτά και την επίσημη αναδόμηση του DCU, πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται για το ποιοι από τους αγαπημένους τους ήρωες θα μείνουν σε αυτό το νέο καθεστώς και ποιοι θα φύγουν. Και, όπως ήταν φυσικό, μετά από όλα όσα συνέβησαν με την Τζένκινς, η Γκαλ Γκαντότ και η Wonder Woman της φαίνεται πως δεν θα τα κατάφερνε να περάσει στην επόμενη αυτή φάση – αν και υπάρχει στα σκαριά μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στις Αμαζόνες, η οποία όμως διαδραματίζεται αρκετά χρόνια πριν τη γέννηση της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Διαβάστε ακόμα: Νέα μέλη στο καστ του «Superman: Legacy»

wonder woman 1984 607

Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Γκαντότ μιλώντας στο Comicbook.com, για να προωθήσει τη νέα της ταινία «Heart of Stone», αναφέρθηκε στο μέλλον της Wonder Woman. «Μου αρέσει να υποδύομαι τη Wonder Woman. Είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας και τόσο κοντά στην καρδιά μου. Από ό,τι άκουσα από τον Τζέιμς και τον Πίτερ είναι ότι θα δημιουργήσουμε μαζί το “Wonder Woman 3”.»

Αυτό είναι η επιβεβαίωση ότι μίλησε με τον Γκαν και τον Σάφραν για ένα νέο σίκουελ της «Wonder Woman» με πρωταγωνίστρια εκείνη, κάτι που επιβεβαιώνει την τακτική που αποφάσισαν να ακολουθήσουν, κρατώντας μερικούς παλιούς ηθοποιούς αλλά επιλέγοντας άλλους, νέους, ηθοποιούς για κάποιους άλλους χαρακτήρες.

Μένει τώρα απλά μια επιβεβαίωση και από τους Γκαν και Σάφραν, οι οποίοι όμως για την ώρα δουλεύουν σκληρά με την πρώτη ταινία του νέου κεφαλαίου της DC με τίτλο «Superman: Legacy» η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025.