Buzz

Τέσσερις άνθρωποι, ένας σκύλος-λουκάνικο και η πικρή κωμωδία του «Wiener Dog» του Τοντ Σόλονζ

στα 10

Ενας πάλαι πότε αγαπημένος σκηνοθέτης επιστρέφει με μια πικρή κωμωδία για τη ζωή, το θάνατο, το σεξ, τη μοναξιά - δείτε το τρέιλερ του «Wiener Dog» του Τοντ Σόλονζ.

Τέσσερις άνθρωποι, ένας σκύλος-λουκάνικο και η πικρή κωμωδία του «Wiener Dog» του Τοντ Σόλονζ

Ατυπο σίκουελ του «Welcome to the Dollhouse» που το 1995 έκανε τον Τοντ Σόλονζ τον ίσως πιο ενδιαφέρων ανεξάρτητο Αμερικάνο σκηνοθέτη που γνώρισε ποτέ το αμερικανικό ανεξάρτητο σινεμά, το «Wiener Dog» έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Σάντανς τον Ιανουάριο του 2016 και τώρα ετοιμάζεται για να βγει στις αίθουσες.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του δημιουργού του δεν κατάφερε ούτε αυτό (όπως όλες οι πρόσφατες ταινίες του μετα το «Palindromes» του 2004 - με πιο πρόσφατη το «Dark Horse» του 2010) να τον ξαναβάλει στην τροχιά του hype που ανέκαθεν προκαλούσαν οι φιλμικές του εξορμήσεις - με αποκορύφωμα το αριστουργηματικό «Happiness» το 1998.

Wiener Dog 607

Το τρέιλερ, ωστόσο, του «Wiener - Dog» που κυκλοφορεί στο δίκτυο και ένα καστ με το οποίο μοιάζει δύσκολο να αποτύχεις (Γκρέτα Γκέργουικ, Μπρι Λάρσον, Ζιλί Ντελπί, Κιέραν Κάλκιν, Ελεν Μπέρνστιν, Ντάνι Ντε Βίτο και άλλοι) μοιάζουν όλο υποσχέσεις για ακόμη ένα εγχειρίδιο ευτυχίας σε ένα δύσκολο κόσμο...

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Wiener Dog» και χαμογελάστε μαζί μας στην ατάκα πως ο «ανθρωπος είναi o μόνος φίλος του σκύλου»:


Δείτε και διαβάστε ακόμη:

Wiener Dog Poster 607

Tags: Wiener Dog