Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «Wicked» του Τζον Μ. Τσου

στα 10

Δείτε τις πρώτες, αρκετά σκοτεινές, φωτογραφίες από τα γυρίσματα, οι οποίες αποκαλύπτουν την Σίνθια Ερίβο ως Ελφάμπα και την Αριάνα Γκράντε ως Γκλίντα.

Πρώτες φωτογραφίες από το «Wicked» του Τζον Μ. Τσου

Μετά από χρόνια αναμονής και αναβολών, το «Wicked» επιτέλους μεταφέρεται και στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία του Τζον Μ. Τσου και σε παραγωγή της Universal και έχουμε τις πρώτες, αρκετά σκοτεινές, φωτογραφίες από τα γυρίσματα, οι οποίες αποκαλύπτουν την Σίνθια Ερίβο ως Ελφάμπα και την Αριάνα Γκράντε ως Γκλίντα.

Ο Τσου, ο οποίος ανέβασε τις φωτογραφίες στο Instagram του γράφει «δεν σας είπαν όλη την ιστορία. Τι συμβαίνει όταν ξεφεύγετε από τον δρόμο με τα κίτρινα τούβλα; Πρώτη ματιά από το #WickedMovie … αυτή τη στιγμή σε παραγωγή στο Οζ».

Διαβάστε ακόμα: Το «Wicked» θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε δυο μέρη

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Wicked» έχει γράψει την δική του ιστορία στο Μπρόντγουεϊ καθώς θεωρείται από αρκετούς ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών. Βασισμένο στο βιβλίο του 1995 «Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West» του Γκρέγκορι Μαγκουάιρ και γραμμένο σε μουσική και στίχους από τον βραβευμένο με Οσκαρ στιχουργό Στίβεν Σβαρτς (για τα «Ποκαχόντας» και τον «Πρίγκιπα της Αιγύπτου»), το μιούζικαλ επικεντρώνεται στις μάγισσες Ελφάμπα και Γκλίντα, οι οποίες ζουν στην χώρα του Οζ, και στην μακροχρόνια φιλία τους η οποία μετατράπηκε σε μια άσπονδη έχθρα.

Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Τζόναθα Μπέιλι ως Φιγιέρο, Τζεφ Γκόλνμπλαμ ως ο Μάγος, Μισέλ Γέο ως Μαντάμ Μόριμπλ και Ιθαν Σλέιτερ ως Μποκ.

Το «Wicked» θα χωριστεί σε δυο μέρη με το πρώτο μέρος να φτάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2024 και το δεύτερο μέρος ένα χρόνο μετά στις 25 Δεκεμβρίου 2025.