Buzz

«Who is this Gatsby?» Τρέιλερ για το «The Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν

στα 10

Φέρνοντας στην οθόνη την μεθυστική λάμψη του πλούτου και της νιότης που περιέγραφε το βιβλίο του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, το τρέιλερ του «Υπέροχου Γκάτσμπι» είναι πάνω απ όλα θεαματικό. Ελπίζουμε να μην είναι μόνο αυτό!

«Who is this Gatsby?» Τρέιλερ για το «The Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν

Το περιμέναμε απ όταν ακούσαμε ότι ο Μπαζ Λούρμαν ετοιμάζει την δική του κινηματογραφική διασκευή ενός από τα κλασικότερα μυθιστορήματα της αμερικανικής λογοτεχνίας.

Το επιβεβαίωσαν οι πρώτες φωτογραφίες αλλά και οι πληροφορίες από τις πρώτες προβολές: Η ταινία του Μπαζ Λούρμαν δεν θα ήταν τίποτα λιγότερο από θεαματική, ένα 3Dυπερθέαμα για ενήλικους θεατές, γεμάτο από την «όλα είναι δυνατά» νοοτροπία της καπιταλιστικής αμερικής του '20.

Το τρέιλερ μοιάζει να παραδίδει όσα περιμέναμε και ακόμη περισσότερα, μια σχεδόν ζαλιστική επίδειξη ομορφιάς και λάμψης που ελπίζουμε να μην στερήσει την ουσία μιας ιστορίας που δεν είναι απλά ένα πυροτέχνημα και την πολυπλοκότητα ενός ήρωας που είναι από τους πιο γοητευτικούς, δυσλειτουργικούς, διπρόσωπους ήρωες που γράφτηκαν ποτέ.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πάντως μοιάζει να γεννήθηκε για να παίξει τον ρόλο του Τζέι Γκάτσμπι, ενώ και η Κάρεϊ Μάλιγκαν μοιάζει να έχει αυτό που ζητά ο χαρακτήρας της Ντέιζι. Για τον Τόμπι Μαγκουάιαρ, θα μας επιτρέψετε να κρατήσουμε μερικές επιφυλάξεις, όπως και για την ίδια την ταινία παρά το θέαμα και τον ρυθμό (και μια ζέβρα σε μια πισίνα) που προσφέρει αυτό το πρώτο χορταστικό τρέιλερ.

Δείτε το πιο κάτω!