Buzz

Ο Γουές Αντερσον αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες για την καινούργια του ταινία

στα 10

Η 13η ταινία θα αφορά την κατασκοπεία, τη σχέση πατέρα-κόρης και όλα αυτά περιτυλιγμένα μέσα σε μια σκοτεινή ατμόσφαιρα (ή μπορεί και όχι για το τελευταίο).

Ο Γουές Αντερσον αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες για την καινούργια του ταινία

Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον «Asteroid City», η οποία κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες, μπορεί να μην ήταν μια από τις καλύτερές του ταινίες, απογοητεύοντας τόσο τους φανς όσο και τους κριτικούς, αλλά ο αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί. Ηδη γνωρίζουμε πως έχει τελειώσει τη νέα του ταινία «The Wonderful Story of Henry Sugar», με διάρκεια μόλις 37 λεπτά για το Netflix, αλλά και πως ετοιμάζει την παραγωγή της 13ης του ταινίας.

Μπορεί μέχρι τώρα να μη γνωρίζαμε αρκετά πράγματα γι’ αυτήν, εκτός του ότι ο Μάικλ Σέρα, ο οποίος ήταν να πρωταγωνιστήσει αρχικά στο «Αsteroid City», βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει σε αυτή την ταινία, ενώ ακούγονται επίσης και τα ονόματα των Τζεφ Γκόλντμπλαμ και Μπενίσιο Ντελ Τόρο, ο Αντερσον μιλώντας στο γαλλικό Τύπο για την προώθηση του «Asteroid City», αποκάλυψε διάφορες καινούργιες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα: Το «The Wonderful Story of Henry Sugar» του Γουές Αντερσον θα έχει διάρκεια μόλις 37 λεπτά

wes anderson 607

«Η επόμενη μεγάλου μήκους ταινία μου θα είναι γραμμική, με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο σε κάθε πλάνο. Δεν μπορώ να σας πω πολλά περισσότερα εκτός από το ότι θα αφορά την κατασκοπεία, τη σχέση πατέρα-κόρης και, ας πούμε, θα έχει μια μάλλον πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα», εξήγησε ο Αντερσον στη Le Monde.

Ενώ σε μια συνέντευξή στο περιοδικό Cahiers Du Cinema, ο Αντερσον έκανε λίγο πίσω στην σκοτεινή ατμόσφαιρα της ταινίας λέγοντας πως «πρόθεσή μου ήταν να κάνω μια ιδιαίτερα σκοτεινή ταινία. Αλλά ενώ δούλευα πάνω σε αυτό, πλέον κατευθύνομαι προς μια άλλη κατεύθυνση και πιθανότατα θα είναι λιγότερο σκοτεινή από το αναμενόμενο. Θα μιλά αρκετά για την οικογένεια, ακόμη περισσότερο από ό,τι το “Asteroid City”».

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως εννοεί τον όρο «σκοτεινή ατμόσφαιρα» ο Αντερσον, μιας και οι ταινίες του μέχρι τώρα κάθε άλλο πάρα σκοτεινές μπορεί να τις χαρακτηρίσει κάποιος. Παρόλα αυτά είναι σίγουρα θα είναι μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της επόμενης χρονιάς, μιας και φημολογείται πως τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του 2023.