Industry

Η Λάρισα αποκτά Village Cinemas

στα 10

Με εγκαίνια στις 15 Νοεμβρίου, τα Village Cinemas φέρνουν την υπεροχή στην κινηματογραφική αίθουσα και στη Λάρισα!

Flix Team
Η Λάρισα αποκτά Village Cinemas

Πότε

Συνεχίζοντας τις καινοτόμες επενδύσεις και στοχεύοντας στη συνολική αναβάθμιση της κινηματογραφικής εμπειρίας στην Ελλάδα, η Village ανακοινώνει τη λειτουργία Village Cinemas στη Λάρισα. Ως επίσημη ημερομηνία λειτουργίας έχει οριστεί η Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου.

Πού

Τα Village Cinemas της Λάρισας είναι στο νέο εμπορικό κέντρο της πόλης, Fashion City Outlet και αποτελούνται συνολικά από τρεις αίθουσες σύγχρονης τεχνολογίας και διακόσμησης, με τη μεγαλύτερη οθόνη της πόλης, καθώς και με συνολική φουτουριστική αισθητική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Η ποιοτική υπεροχή των προβολών σε όλα τα Village Cinemas της Ελλάδας απαντάται και στα Village Cinemas της Λάρισας, μαζί φυσικά με τις καλύτερες κινηματογραφικές γεύσεις των προϊόντων του κυλικείου.

village λάρισα 607

Πώς

Οι υπηρεσίες, που πρώτη η Village εισήγαγε στην ελληνική αγορά, της online αγοράς εισιτηρίων και προϊόντων (e-ticket και e-order αντιστοίχως), εφαρμόζεται και εδώ απλοποιώντας εν πολλοίς τη διαδικασία θέασης μίας ταινίας.

village λάρισα 607

Τι βλέπουμε

Τα Village Cinemas της Λάρισας ξεκινούν τις προβολές τους την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου, με ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα! Ετσι, από την Πέμπτη, θα προβάλλονται οι ταινίες:

fantastic beasts 2 607

κι ακόμα, στα Village Cinemas...

burn the stage 607

To Burn the Stage: The Movie! Το διασημότερο boyband K-pop συγκρότημα, οι Νοτιοκορεάτες BTS, χαρίζουν στους fans τους ματιές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η προβολή του ντοκιμαντέρ θα γίνει στις 15 και 18 Νοεμβρίου, ταυτόχρονα με όλο τον κόσμο. Ηδη οι περισσότερες αίθουσες των Village Cinemas σε όλη την Ελλάδα που θα προβάλλουν την ταινία, είναι sold out!

village λάρισα 607

Γιατί να το επιλέξουμε

Οι νέες αίθουσες των Village Cinemas, συνολικής χωρητικότητας 647 καθισμάτων, φέρουν την υψηλή ποιοτική υπεροχή που χαρακτηρίζει συνολικά τα Village Cinemas της Ελλάδας, την άνεση και την απόλυτη ευκρίνεια ήχου και εικόνας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προβολής 3D νέων ταινιών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών των Village Cinemas στην ελληνική αγορά εγγυάται την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία…ξανά!

Village Cinemas στη Λάρισα στο Fashion City Outlet από τις 15 Νοεμβρίου. Ζήσε την εμπειρία!

Ολες οι πληροφορίες που χρειάζεστε στο villagecinemas.gr

Διαβάστε ακόμη: Διεθνής διάκριση για τα Village Cinemas