Buzz

Πρώτη φωτογραφία από το «The Wonderful Story Of Henry Sugar» του Γουές Αντερσον

στα 10

Η δεύτερη ταινία του Αντερσον μέσα σε ένα μόλις χρόνο αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πρώτη φωτογραφία από το «The Wonderful Story Of Henry Sugar» του Γουές Αντερσον

Χτες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 80ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες που θα κάνει πρεμιέρα στο Λίντο την περίοδο αυτή, εκτός διαγωνιστικού, είναι και η νέα ταινία του Γούες Αντερσον «The Wonderful Story Of Henry Sugar».

Και τώρα έχουμε μια πρώτη φωτογραφία από την ταινία του Αντερσον, τη δεύτερη μάλιστα μέσα σε μια χρονιά, μετά το «Asteroid City» το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στις Κάννες λίγους μήνες πριν. Το «The Wonderful Story Of Henry Sugar», η οποία θα έχει διάρκεια μόλις 37 λεπτά, φαίνεται πως θα είναι κάτι τελείως ξεχωριστό από ό,τι μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν ο Αντερσον, μιας και, όπως έχει υποστηρίξει και ο ίδιος στο παρελθόν, θα την προσεγγίσει ως μέρος μιας ανθολογίας, κάτι που ο σκηνοθέτης δεν έχει δοκιμάσει ποτέ πριν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γουές Αντερσον αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες για την καινούργια του ταινία

The Wonderful Story Of Henry Sugar

Το συγκεκριμένο βιβλίο του Νταλ πρόκειται για εφτά μικρές ιστορίες τις οποίες έγραψε ο ίδιος το 1977 και οι οποίες θεωρούνται πως αναφέρονται σε ένα πιο εφηβικό κοινό από τις υπόλοιπες πιο παιδικές ιστορίες του. Μιλάει για την ιστορία του Χένρι Σούγκαρ ενός πλούσιου άνδρα με τάση για τον τζόγο. Μια μέρα, ο Χένρι ανακαλύπτει την αναφορά ενός γιατρού που περιγράφει έναν παράξενο ασθενή από την Ινδία που μπορούσε να δει παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του αφαίρεσαν τα μάτια. Αφού διάβασε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο Χένρι ανακαλύπτει την μέθοδος με την οποία οι γιατροί «αφαίρεσαν» την όραση του άνδρα, με τον ίδιο διεξάγει τη διαδικασία αυτή και τελικά δίνει στον εαυτό του τη δύναμη να δει παρά τα ραμμένα κλειστά μάτια του. Με τη βοήθεια των δυνάμεών του, ο Χένρι ετοιμάζει μια σειρά από κομπίνες για να κερδίσει πολλά χρήματα. Αυτό είναι κάτι που το καταφέρνει, αλλά έχοντας ένα σημαντικό κόστος.

Στο «The Wonderful Story of Henry Sugar» θα πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρέιφ Φάινς, Ντεβ Πατέλ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Ρούπερτ Φρεντ και Ντέιβιντ Αγιοάντε και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.