Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από το «The Bride» της Μάγκι Τζίλενχαλ

στα 10

Με πρωταγωνιστές τους Κρίσταν Μπέιλ και Τζέσι Μπάκλεϊ, η νέα ταινία της Μάγκι Τζίλενχαλ για τη νύφη του Φρανκεστάιν αποκαλύπτεται.

Πρώτες φωτογραφίες από το «The Bride» της Μάγκι Τζίλενχαλ

Ο μύθος του Φρανκενστάιν ετοιμάζεται να μεταφερθεί όχι μια αλλά δυο φορές στη μεγάλη οθόνη. Η μία, σε σκηνοθεσία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, θα βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα της Μαίρη Σέλεϊ «Frankenstein», με πρωταγωνιστή τον Τζέικομπ Ελόρντι στον επώνυμο ρόλο. Και η άλλη θα επικεντρώνεται στη νύφη του τέρατος του Φρανκενστάιν, με τίτλο «The Bride» σε σκηνοθεσία της Μάγκι Τζίλενχαλ.

Η Τζίλενχαλ, η οποία συνεργάζεται με την Warner για την ταινία της, κυκλοφόρησε μέσω του instagram της μερικές πρώτες φωτογραφίες από το πρώτο camera test δείχνοντας τον Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο του Φρανκενστάιν και την Τζέσι Μπάκλεϊ στον ρόλο της Νύφης.

Διαβάστε ακόμα: Το «Frankenstein» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο βρήκε τα πρώτα μέλη του καστ του

Το «The Bride» διαδραματίζεται στο Σικάγο της δεκαετίας του 1930 και δίνει μια τελείως διαφορετική ματιά στην εμβληματική ιστορία του Φρανκενστάιν. Η δολοφονημένη νεαρή γυναίκα της Μπάκλεϊ ξαναζωντανεύει, αλλά η νέα της ζωή εκπλήσσει τους δημιουργούς της καθώς λαχταρά ρομαντισμό και πυροδοτεί ένα ριζοσπαστικό κοινωνικό κίνημα.

Στην ταινία, μαζί με τους Μπέιλ και Μπάκλεϊ, πρωταγωνιστούν και οι Πενέλοπε Κρουζ, Πίτερ Σάρσγκαρντ και Ανέτ Μπένινγκ ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Λόρενς Σερ του «Joker».

Πρόκειται για την δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της Τζίλενχαλ μετά τη «Χαμένη Κόρη» η οποία κατάφερε να αποσπάσει τρεις υποψηφιότητες για Οσκαρ, Α' Γυναικείου Ρόλου για την Ολίβια Κόλμαν, Β' Γυναικείου Ρόλου για την Τζέσι Μπάκλεϊ και Διασκευασμένου Σεναρίου.

Το «The Bride» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου 2025.