Buzz

O Κουέντιν Ταραντίνο ξεκινάει τα γυρίσματα του «The Hateful Eight»

στα 10

Μετά από περιπέτειες που λίγο κινδύνεψαν να ναυαγήσουν τη νέα του ταινία, ο Κουέντιν Ταραντίνο ξεκινάει το Νοέμβριο τα γυρίσματα του «The Hateful Eight». Και αυτό είναι είδηση.

O Κουέντιν Ταραντίνο ξεκινάει τα γυρίσματα του «The Hateful Eight»

Ευτυχώς για τον ίδιο αλλά και για εμάς, ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν θα βάλει τελικά στο συρτάρι το «The Hateful Eight», αλλά ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα το Νοέμβριο, αφήνοντας πίσω του όλα όσα συνέβησαν όταν το σενάριο της ταινίας διέρρευσε στο δίκτυο, αναγκάζοντας τον δημιουργό του να σκεφτεί πολύ σοβαρά την εγκατάλειψη του πρότζεκτ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν όταν ο Κουέντιν Ταραντίνο ανακάλυψε τη διαρροή του σεναρίου του «The Hateful Eight».

Η ιστορία του «The Hateful Eight» εκτυλίσσεται στο Φαρ Γουεστ και παρακολουθεί μια ομάδα αταίριαστων ηρώων, ανάμεσά τους δυο ανταγωνιστές κυνηγούς κεφαλών, ένα λιποτάκτη αξιωματικό του ομοσπονδιακού στρατού και μια γυναίκα κατάδικο, καθώς εγκλωβίζονται σ’ ένα σαλούν στη μέση του πουθενά όταν η άμαξά τους εκτροχιάζεται και μια χιονοθύελλα απαγορεύει κάθε μετακίνηση.

2

Το καστ είναι ακριβώς αυτό που ο Ταραντίνο επέλεξε για μια ζωντανή θεατρική ανάγνωση του σεναρίου στις 24 Απριλίου και αποτελείται από τους Μπρους Ντερν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μάικλ Μάντσεν, Κερτ Ράσελ, Τζέιμς Ρέμαρ, Αμπερ Τάμπλιν, Γουόλτον Γκόγκινς και Ζόε Μπελ.

Μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Ταραντίνο θα ετοιμάζει και την τηλεοπτική μεταφορά του «Django Unchained», όπως την έχει οραματιστεί σε μια σειρά τεσσάρων επεισοδίων, με όλο το υλικό που κόπηκε από το κινηματογραφικό director's cut.

Διαβάστε ακόμη: