Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει κάτι να πει για μια από τις «καλύτερες» ταινίες της χρονιάς!

στα 10

Φέτος ο Κουέντιν Ταραντίνο απογοήτευσε τους φανατικούς θαυμαστές του γιατί δεν δημοσίευσε τη δεκάδα του με τις καλύτερες ταινίες του 2015. Εκτός όμως από το «Mad Max: Fury Road», να ακόμη μια ταινία που δεν περιμένατε ποτέ να του αρέσει.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει κάτι να πει για μια από τις «καλύτερες» ταινίες της χρονιάς!

Τον Δεκέμβριο του 2015 δημοσιεύσαμε αυτό που ήταν για τον Κουέντιν Ταραντίνο η καλύτερη ταινία του 2015.

Φέτος, λόγω υποχρεώσεων για την ολοκλήρωση των υπέροχων «Μισητών Οκτώ», ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν δημοσίευσε τη λίστα του με τις καλύτερες ταινίες του 2015. Και πολύ μας στεναχώρησε, γιατί οι επιλογές του υπήρξαν ανέκαθεν ανατρεπτικές.

Σε πρόσφατη συνεντευξή του, ο Ταραντίνο αναφέρθηκε όμως και σε ακόμη μια αγαπημένη του ταινία από το 2015. Και αυτή δεν ήταν άλλη από τον «Αρχάριο» της Nάνσι Μέγιερς (διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταινία) που βγήκε στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2015 από την Tanweer.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τους «Μισητούς Οκτώ» που συνεχίζουν να παίζονται στις ελληνικές αίθουσες

intern 607

«Μια από τις αγαπημένες μου ταινίες πέρσι ήταν ο "Αρχάριος" της Νάνσι Μέγιερες. Δεν τη λαμβάνουν υπόψη για τα Οσκαρ παρόλο που θεωρώ πως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έδωσε μια από τις καλύτερες ερμηνείες αυτή τη χρονιά. Νομίζω πως το σενάριο ήταν ένα από τα καλύτερα της Μέγιερς. Σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το "It's Complicated"», δηλώνει ο Ταραντίνο που παραξενεύεται γιατί η Μέγιερς δεν μπορεί να συμμετέχει στη συζήτηση στρογγυλής τράπεζας που διοργανώνει το Hollywood Reporter με τους σκηνοθέτες της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: