Buzz

To soundtrack του «Spider-Man: Homecoming» θα έχει μια γεύση από 60s

στα 10

Ακούστε την επική ορχηστρική εκδοχή του θέματος των κινουμένων σχεδίων από τα 60s που ηχογράφησε ο συνθέτης Μάικλ Τζιακίνο.

To soundtrack του «Spider-Man: Homecoming» θα έχει μια γεύση από 60s

O βραβευμένος με Οσκαρ συνθέτης Μάικλ Τζιακίνο μόλις ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του soundtrack της ταινίας «Spider-Man: Homecoming». Για να το γιορτάσει, ανέβασε στο twitter του ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων με μια υπέροχη ορχηστρική εκτέλεση του, ίσως, πιο αγαπημένου θέματος του Spider-Man, εκείνο των κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 60.

Βέβαια, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν το συγκεκριμένο θέμα όντως θα ακούγεται στην ταινία ή απλά ο Τζιακίνο το ηχογράφησε για να το ανεβάσει στο twitter. Να θυμίσουμε ότι προηγούμενοι συνθέτες είχαν ξαναχρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο θέμα για να ακουστεί μόνο στους τίτλους τέλους της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα: Οταν ο Spider-Man τραγούδησε Rihanna σε ένα επικό lip-synch battle

Όπως και να έχει όμως, η συγκεκριμένη εκτέλεση του θέματος είναι αρκετά καλή για να ακουστεί μόνο στους τίτλους τέλους ή και καθόλου. Ελπίζουμε πως το «Spider-Man Homecoming», όταν ανοίξει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Ιουλίου, θα ξεκινήσει με αυτό το θέμα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό ήταν το θέμα των κινουμένων σχεδίων που παίζονταν την δεκαετία του 60.


Διαβάστε ακόμη:

spider-man