Buzz

Ο Σεθ Ρόγκεν διαλύει τον Τζίμι Φάλον σε lip sync αναμέτρηση!

στα 10

Τα lip sync battles στον Τζίμι Φάλον δεν κάνουν διακοπές. Δείτε το βίντεο με τον Σεθ Ρόγκεν να κάνει την απόλυτη ανατροπή!

Ο Σεθ Ρόγκεν διαλύει τον Τζίμι Φάλον σε lip sync αναμέτρηση!

O Σεθ Ρόγκεν, δημιουργός του ανατρεπτικού animation porn «Sausage Party», πέρασε από τα πλατό του «Tonight Show» κι αποδέχθηκε την πρόκληση του Τζίμι Φάλον για ένα Lip Sync Battle, γιατί έχει κι άλλα ταλέντα από το να συγκρίνει τις γυμνές φωτογραφίες του Ορλάντο Μπλουμ και του Τζάστιν Μπίμπερ.

Διαβάστε αποκλειστικά: Το Flix στην πρεμιέρα του «Sausage Party» στο Austin

Tα «Lip Sync Battles» έγιναν διάσημα από τον Φάλον και τώρα έχουν τη δική τους εκπομπή στο Spike TV. Oμως δεν ήταν ακριβώς δική του ιδέα. Για την ιστορία, αυτό είναι ένα παιχνίδι που σκέφτηκαν το ζευγάρι στη ζωή Εμιλι Μπλαντ και Τζον Κραζίνσκι, με τον καλό τους φίλο Στίβεν Μέρτσαντ (συνδημιουργό του βρετανικού «The Office» και νυν πρωταγωνιστή και δημιουργό του «Hello Ladies»). Oι κανόνες είναι απλοί: βάζεις δυνατά να παίζει ένα κομμάτι και τραγουδάς από πάνω, ανοιγοκλείνοντας το στόμα σου. Στην ουσία, εκείνος που πείθει περισσότερο στη θεατρική αναπαράσταση του κομματιού, εκείνος που ξεσηκώνει το κοινό για χειροκρότημα και όποιος φυσικά δε χάσει στίχο, ανάσα, παύση, «κορώνα» της original εκτέλεσης από τον καλλιτέχνη είναι ο νικητής. Το μεγαλύτερο φαν είναι να βλέπεις τι επιλέγει κανείς να πει (συνήθως κάνοντας πλάκα και διαλέγοντας κάτι κόντρα στο στιλ του) και οι αντιδράσεις των ανταγωνιστών (κυρίως του Τζίμι Φάλον) οι οποίοι δεν γνωρίζουν από πριν ποια τραγούδια έχουν επιλεχθεί.

seth rogn lip sync 607

Δείτε τα καλύτερα lip sync battles εδώ:

Δε θέλουμε να σας χαλάσουμε με περισσότερα spoilers. Πατήστε το play και δείτε το μέχρι τέλους τι έκανε ο Σεθ Ρόγκεν...

.