Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Sensation»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Sensation»

To Flix εξασφάλισε 4 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Sensation» του Τομ Χολ που θα προβληθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 22.00 στο σινεμά Δαναός 1.

Ο Ντόναλ ζει με τον αυστηρό πατέρα του σε μια απομονωμένη και άχαρη φάρμα με πρόβατα στην Ιρλανδία. Οταν ο ηλικιωμένος άνδρας πεθαίνει, ο σχετικά ντροπαλός και ακοινώνητος νεαρός αποκτά την ελευθερία και τα χρήματα να κάνει ό,τι ακριβώς θέλει. Στην αρχή περνάει χρόνο με την Κιμ, μια μεσήλικη πόρνη που γνωρίζει μέσω ίντερνετ, αλλά η σχέση τους σταδιακά εξελίσσεται. Οι δυο τους, αξιοποιώντας την επαγγελματική εμπειρία της Κιμ, καταστρώνουν ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο και στήνουν μια εταιρεία με νεαρές εκδιδόμενες γυναίκες.

Κωμωδία, δράμα ή απλά μια απολαυστική ματιά σε ένα θέμα - ταμπού, να μια ταινία που θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι τον «πληρωμένο» έρωτα!

Για να κερδίσετε τις 4 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Sensation» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Δαναού πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ