Buzz

Θα χάσουμε τα μυαλά μας με το νέο τρέιλερ του «Saltburn»

στα 10

Η νέα ταινία της Εμεραλντ Φένελ, ένα γοτθικό θρίλερ, θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Θα χάσουμε τα μυαλά μας με το νέο τρέιλερ του «Saltburn»

Μετά την «Υποσχόμενη Νέα Γυναίκά», στο οποίο κέρδισε και το Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, η πολλά υποσχόμενη Εμεραλντ Φένελ επιστρέφει με νέα ταινία. Κι αυτή την φορά η ιστορία της θα έχει να κάνει με την εμμονή.

Η ταινία έχει τίτλο «Saltburn» και θα επικεντρώνεται σε μια μεγάλη αριστοκρατική οικογένεια της Βρετανίας. Ο τίτλος έχει να κάνει με μια περιοχή της Αγγλίας στην οποία η Φένελ πήγε σχολείο, στο Marlborough College, ένα από τα πιο διάσημα και με μεγάλο κύρος οικοτροφεία της Βρετανίας.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «παλεύοντας να βρει τη θέση του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο φοιτητής Ολιβερ Κουίρκ παρασύρεται στον κόσμο του γοητευτικού και αριστοκράτη Φίλιξ Κάτον, ο οποίος τον προσκαλεί στο Saltburn, το αχανές κτήμα της εκκεντρικής οικογένειάς του για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα: Η Εμα Στόουν εξηγεί την ηρωίδα της στο νέο trailer του «Poor Things»

saltburn

«Το θέμα είναι ότι όλοι είμαστε αποκρουστικά διεστραμμένοι Αν κάτι μοιάζει αληθινό, αν κάτι μοιάζει σαν κάτι που πραγματικά μπορείς να το κάνεις μόνο και μόνο επειδή το επιθυμείς, τότε αυτό δεν λέει και πολλά για μένα. Για να επικρατήσει αυτή η εντελώς συντριπτική σαρκική επιθυμία, πρέπει να υπάρχει ένα στοιχείο αποστροφής, πρέπει να υπάρχει ένα στοιχείο παράβασης», είπε η Φένελ στο Vanity Fair για το πως θα μας κάνει να νιώσουμε με τη νέα της ταινία.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Ρόζαμουντ Πάικ, Μπάρι Κέογκαν, Τζέικομπ Ελόρντι, τον οποίο απολαμβάνουμε στο «Eurphoria» του Max αλλά και θα τον δούμε αργότερα και στο «Priscilla» της Σοφία Κόπολα, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Αλισον Ολιβερ.

To «Saltburn» έκανε την πρεμιέρα στα φεστιβάλ του Telluride και BFI του Λονδίνου (στο οποίο ήταν και η ταινία έναρξης), και θα ανοίξει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική στις 17 Νοεμβρίου.

saltburn