Buzz

Ο Ράσελ Κρόου έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε για το σίκουελ του «Μονομάχου»

στα 10

«Θα πρέπει να με πληρώνουν για τον αριθμό των ερωτήσεων που μου κάνουν για μια ταινία στην οποία δεν συμμετέχω καν», δήλωσε ο Κρόου.

Ο Ράσελ Κρόου έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε για το σίκουελ του «Μονομάχου»

O Ράσελ Κρόου φαίνεται πως έχει βαρεθεί να λέει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σε φανς και δημοσιογράφους όταν τον ρωτάνε για το εάν θα παίζει τελικά στο σίκουελ του «Μονομάχου» του Ρίντλεϊ Σκοτ και θέλει, επιτέλους, να το κάνει απολύτως ξεκάθαρο πως, όχι, δεν θα τον δούμε να παίζει ξανά τον ρόλο του Μάξιμους.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι, στο οποίο είναι φέτος το τιμώμενο πρόσωπο, ο Κρόου παραπονέθηκε για το πόσο χρόνο αφιερώνει απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με μια ταινία με την οποία δεν έχει καμία ανάμειξη. «Θα πρέπει να με πληρώνουν για τον αριθμό των ερωτήσεων που μου κάνουν για μια ταινία στην οποία δεν συμμετέχω καν. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Σε αυτόν τον κόσμο, είμαι νεκρός. Αλλά παραδέχομαι πως έχω μια δόση ζήλιας, γιατί μου θυμίζει όταν ήμουν νεότερος και τι σήμαινε για μένα, στη ζωή μου [η ταινία]», δήλωσε ο Κρόου.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράσελ Κρόου πίστευε πως το σενάριο του «Μονομάχου» ήταν σκουπίδι

gladiator

Και συνέχισε, «δεν ξέρω τίποτα για το καστ, δεν ξέρω τίποτα για την πλοκή. Είμαι νεκρός! Αλλά ξέρω ότι αν ο Ρίντλεϊ αποφάσισε να κάνει ένα δεύτερο μέρος της ιστορίας, πάνω από 20 χρόνια μετά, πρέπει να είχε πολύ σοβαρούς λόγους. Δεν θέλω να πιστεύω πως αυτή η ταινία δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά θεαματική.»

Λίγο καιρό πριν ο Κρόου μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «The Ryan Turbidy Show» είχε επιβεβαιώσει πως δεν εμπλέκεται με κάποιον τρόπο στο σίκουελ. «Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα θελήσουν να με ρωτήσουν για κάτι, αλλά δεν έχουν αναφέρει τίποτα εδώ και καιρό. Είναι μια προέκταση της αφήγησης, αλλά είναι πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του Μάξιμους, οπότε δεν με αφορά καθόλου.»

Το σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.