Buzz

Λίγος ακόμη Ρόμπιν Γουίλιαμς για το μέλλον!

στα 10

Πριν το θανατό του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε ολοκληρώσει τέσσερις ταινίες που θα βγουν στις αίθουσες στο προσεχές μέλλον.

Λίγος ακόμη Ρόμπιν Γουίλιαμς για το μέλλον!

Είναι αλήθεια πως από την εποχή του «One Hour Photo», ο Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν κατάφερε να βρει το κινηματογραφικό πρότζεκτ που θα τον έκανε να συνεχίσει μια δεύτερη καριέρα. Αν και με περισσότερες από 20 ταινίες από το 2002 μέχρι και το θάνατό του, είναι λίγες οι στιγμές που μπορεί κανείς να θυμάται ως αντάξιες του ταλέντου και του εύρους των δυνατοτήτων του: τα περάσματα από τη σειρά του «Μια Νύχτα στο Μουσείο», τη φωνή του στο «Happy Feet», το «World's Greatest Dad» για το ανατρεπτικό του πράγματος και την ενσάρκωση του Αϊζενχάουερ στο «The Butler» του Λι Ντάνιελς.

Διαβάστε ακόμη: Οι 10 καλύτερες ερμηνείες του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Φεύγοντας από τη ζωή, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς αφήνει πίσω του μια ακόμη μικρή παρακαταθήκη, ταινίες που είναι έτοιμες ή είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά τους, καμία ωστόσο αρκετά σπουδαία για να περιμένει κανείς με ανυπομονησία να τον ξαναδεί στη μεγάλη οθόνη.

The Angriest Man in Brooklyn

Το «The Angriest Man in Brooklyn» του Φιλ Αλντεν Ρόμπινσον βγήκε στις αμερικάνικες αίθουσες σε μικρό κύκλωμα το Μαΐο του 2014. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς υποδύεται έναν άνθρωπο που μαθαίνει πως έχει 90 λεπτά ζωής και μέσα σε αυτά προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος. Πόσο εύκολο θα είναι όμως αυτό, σε μια πόλη όπου όλα τρέχουν γρηγορότερα και από τα λεπτά της ώρας που περνούν, φέρνοντας τον Χένρι πιο κοντά στο τέλος; Μαζί του πρωταγωνιστουν η Μίλα Κούνις, ο Πίτερ Ντινκλέιτζ και η Μελίσα Λίο. Παραμένει άγνωστο αν η ταινία θα βγει ποτέ στις ελληνικές αίθουσες.

Διαβάστε εδώ περισσότερα και δείτε το τρέιλερ του «The Angriest Man in Brooklyn»

The Face of Love

To «The Face of Love» του Αρι Πόζιν έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο το 2013 και το Σεπτέμβρη του 2013 βγήκε στις αμερικάνικες αίθουσες. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πρωταγωνιστεί μαζί με την Ανέτ Μπένινγκ, τον Εντ Χάρις και την Εϊμι Μπρένεμαν και σε ένα μικρό ρόλο υποδύεται τον γείτονα της Ανέτ Μπένινγκ η οποία χάνει το σύζυγό της για να ξαναερωτευτεί έναν άντρα που του μοιάζει καταπληκτικά. Επίσης άγνωστο αν η ταινία θα βγει ποτέ στις ελληνικές αίθουσες.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «The Face of Love»

The Boulevard

To «The Boulevard» του Ντίτο Μοντιέλ («A Guide to Recognizing Your Saints») έκανε την πρεμιέρα του τον Απρίλιο του 2014 στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς υποδύεται τον Νόλαν Μακ, έναν άντρα που δουλεύει στην ίδια τράπεζα για 26 χρόνια, όταν η συνάντησή του με έναν μπερδεμένο νεαρό θα τον κάνει να αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία του. Το «The Boulevard» δεν έχει βγει ακόμη στις αμερικάνικες αίθουσες και παραμένει άγνωστο αν θα βγει ποτέ στις ελληνικές.

Merry Friggin' Christmas

To «Merry Friggin' Christmas» του Τρίστραμ Σαπίρο ήταν προγραμματισμένο να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου του 2014, προκειμένου να συμπέσει με το εορταστικό του θέματός του: ο Μπόιντ Μίτσλερ επιστρέφει με την οικογένειά του για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη δική του οικογένεια, αλλά όταν συνειδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει τα δώρα του γιου του, ταξιδεύει με τον πατέρα του (Ρόμπιν Γούιλιαμς) έχοντας μόνο οκτώ ώρες στη διάθεσή τους μέχρι να ξημερώσει.


Μαζί του παίζουν ακόμη η Κάντις Μπέργκεν, η Λόρεν Γκρέιαμ και ο Τζόελ ΜακΧέιλ, σε αυτό που είναι η πρώτη μετά-θάνατον μεγάλη κυκλοφορία ταινίας του Ρόμπιν Γουίλιαμς. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα βγει στις ελληνικές αίθουσες.

Night at the Museum: Secret of the Tomb

Το «Night at the Museum: Secret of the Tomb» της γνωστής σειράς ταινιών θα βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2014 (και στην Ελλάδα). Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς υποδύεται ξανά τον Τιοντόρ Ρούζβελτ μαζί με τους Μπεν Στίλερ, Ρέμπελ Γουίλσον, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Νταν Στίβενς, Οουεν Γουίλσον, Στιβ Κόυγκαν και Ρίκι Τζερβές. Από τα γυρίσματά της ταινίας ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε γράψει πως σπάει πλάκα ξαναπαίζοντας τον Τεντ...


Τέλος θα ακούσουμε τη φωνή του Ρόμπιν Γουίλιαμς στο «Absolutely Anything» του Τέρι Τζόουνς (της ομάδας των Μόντι Πάιθον) στο ρόλο ενός σκυλιού (Dennis the Dog), πλαισιωμένου από ένα τρελό καστ (Σάιμον Πεγκ, Κέιτ Μπέικινσεϊλ, Μάικλ Πάλιν, Τέρι Τζόουνς, Τέρι Γκίλιαμ, Τζον Κλιζ, Τζοάνα Λάμλεϊ).

Οσο για το σίκουελ του «Mrs. Doubtfire» που εδώ και χρόνια βρισκόταν στα σκαριά, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να ακυρώνεται, αφού μοιάζει πραγματικά αδύνατον να φανταστείς την ταινία χωρίς τον Ρόμπιν Γουίλιαμς να επιστρέφει σε έναν από τους πιο διάσημους και αγαπητούς ρόλους της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη: