Industry

Ρίκι Τζερβέιζ: «Θα το κάνω όπως θέλω εγώ!»

στα 10

Λίγο κόλπο της δημοσιότητας, λίγο πικάντικο κουτσομπολιό, πάντως η επιστροφή του Ρίκι Τζερβέζ ως παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών ανεβάζει την ανυπομονησία για την απονομή.

Ρίκι Τζερβέιζ: «Θα το κάνω όπως θέλω εγώ!»

Εφυγε πέρσι σχεδόν με τις κλωτσιές, μετά από τα τολμηρά χιουμοριστικά σχόλια που έθαψαν ολόκληρο το Χόλιγουντ. Και να που επιστρέφει φέτος, παρουσιαστής της απονομής των Χρυσών Σφαιρών στις 15 Ιανουαρίου, πυροδοτώντας στοιχήματα για το πόσο μαζεμένος ή αθυρόστομος θα είναι. Και απ’ ό,τι φαίνεται… θα είναι!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Today» με τον Ματ Λάουερ, ο Ρίκι Τζερβέιζ εξήγησε για άλλη μια φορά ότι θεώρησε υπερβολικές τις αντιδράσεις των ηθοποιών τους οποίους «έθιξε» πέρσι: «Ε, είπα ότι μπορεί να συναντήσουν τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σε κάποιο ινστιτούτο αποτοξίνωσης. Δεν έχει κάνει αποτοξίνωση; Ψέμματα είπα;»

Πάντως, ο χειμαρρώδης Ρίκι διαβεβαιώνει ότι οι διοργανωτές της απονομής των βραβείων των Ξένων Ανταποκριτών του Λος Αντζελες δεν έχουν ιδέα για το τι θα πει το βράδυ της τελετής και ότι δε θα το γνωρίζουν, μέχρι να το πει. Οταν, δηλαδή, θα είναι πολύ αργά για αλλαγές, διορθώσεις, ή απολογίες! Μπορεί το όλο πάρε δώσε και οι «απειλές» για νέα κωμική, σατιρική καταιγίδα να είναι μέρος του παιχνιδιού της δημοσιότητας, μια και τώρα, ακόμα κι όσοι δε σκόπευαν να παρακολουθήσουν την τελετή θα το κάνουν από καθαρή περιέργεια, πάντως εμάς ο Ρίκι Τζερβέιζ μας κερδίζει! Αρκεί να μη μας πιάσει στο στόμα του!

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του Ρίκι Τζερβέιζ στο «Today» και θυμηθείτε τα περσινά του αριστουργήματα!