Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Revenge: A Love Story»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Revenge: A Love Story»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Revenge: A Love Story'» που θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 00.15 (προς Σάββατο) στο σινεμά Δαναός 1.

H αστυνομία ερευνά δύο πανομοιότυπες υποθέσεις ανθρωποκτονίας με θύματα φρικτά δολοφονημένες έγκυες γυναίκες αστυνομικών. Μια μυστική ομάδα οργανώνει τις έρευνες, χτενίζει την περιοχή και τελικά συλλαμβάνει έναν ύποπτο. Κατά τη διάρκεια των βίαιων ανακρίσεων, ο άγνωστος παραμένει σιωπηλός, όλη η πόλη περιμένει την ανακοίνωση της ενοχής του, όμως ένας νέος φόνος περιπλέκει την υπόθεση. Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας και τι συνδέει τα εγκλήματα με μία ιστορία αγάπης από το παρελθόν;

Υπερφόρτωση σπλάτερ εκτόνωσης από το Χονγκ Κονγκ σε μια μεταμεσονύκτια προβολή που αναμένεται να δοκιμάσει τα νεύρα, τις αντοχές και το όποιο αίσθημα δικαιοσύνης του θεατή

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Revenge: A Love Story» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 23ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Δαναού πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ