Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσά Βατόμουρα 2014: Πως λέμε Οσκαρ; Καμία σχέση!

στα 10

Παραδοσιακά, μια ημέρα πριν την απονομή των Οσκαρ, δόθηκαν τα Χρυσά Βατόμουρα στις χειρότερες ταινίες της χρονιάς. Οχι παραδοσιακά, ο Ανταμ Σάντλερ δεν κέρδισε ούτε ένα βραβείο...

Χρυσά Βατόμουρα 2014: Πως λέμε Οσκαρ; Καμία σχέση!

Μπορεί το «Grown Ups 2» να ήταν υποψήφιο σε οκτώ κατηγορίες, αλλά δυστυχώς δεν κέρδισε ούτε ένα βραβείο, ακυρώνοντας έτσι την κυριαρχία του Ανταμ Σάντλερ στην ιστορία των Χρυσών Βατόμουρων που δείχνουν να τον αγαπούν σαν να ήταν... ο χειρότερος ηθοποιός στον πλανήτη.

Την τιμητική του φέτος είχε το... τέρας με τον τίτλο «Movie 43», «ο "Πολίτης Κέιν" της απαισιότητας» όπως χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς, αυτή η ταινία που αποτελείται από διαφορετικά σκετς σε παραγωγή του Πίτερ Φαρέλι και στο οποίο πρωταγωνιστούν από σπόντα σχεδόν όλοι οι χολιγουντιανοί σταρ που γνωρίζετε - από τον Χιου Τζάκμαν, την Χάλι Μπέρι, την Εμα Στόουν και άλλους.

Το «Movie 43» κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο για την Χειρότερη Ταινία της Χρονιάς, καθώς και το βραβείο Χειρότερης Σκηνοθεσίας (στους 13 ανθρώπους που το σκηνοθέτησαν) και Χειρότερου Σεναρίου (στους 20 ανθρώπους που το έγραψαν) μονοπωλώντας τη βραδιά που έλαβε χώρα στη Hollywood Boulevard, λίγα μέτρα μακριά από το Dolby Theater όπου θα γίνει σήμερα η 86η Απονομή των βραβείων Οσκαρ.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προοσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Movie 43»:


Τρία βραβεία κέρδισε και το «After Earth» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τον Τζέιντεν Σμιθ να κερδίζει αυτό του Χειρότερου Α' Ανδρικού Ρόλου (την γλίτωσε ο Αστον Κούτσερ στο «Jobs») , τον πατέρα του, Γουιλ Σμιθ να κερδίζει αυτό του Χειρότερου Β' Ανδρικού Ρόλου και τους δυο μαζι να κερδίζουν το βραβείο Χειρότερου Ζευγαριού επί της μεγάλης οθόνης.

Το «Lone Ranger» κέρδισε το βραβείο Χειρότερου Πρίκουελ, Σίκουελ, Ριμέικ ή Spin-Off, ο Τάιλερ Πέρι κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερης Γυναικείας Ερμηνείας στο «A Madea Christmas» (τη γλίτωσε η Ναόμι Γουοτς στη «Diana»), ενώ η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί πλέον να νιώθει περήφανη για το πρώτο της Βατόμουρο στο Β' Γυναικείο Ρόλο στο «Temptation: Confessions of a Marriage Counselor».

Δείτε εδώ όλες τις υποψηφιότητες των φετινών Χρυσών Βατόμουρων.