Buzz

Ντουέιν Τζόνσον εναντίον γιγαντιαίου γορίλα. Και λύκου. Και κροκόδειλου. Αυτό είναι το «Rampage»

στα 10

Κι αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ για το βασισμένο σε ένα κλασικό arcade game, υποψήφιο blockbuster.

Ντουέιν Τζόνσον εναντίον γιγαντιαίου γορίλα. Και λύκου. Και κροκόδειλου. Αυτό είναι το «Rampage»

Update 14/2: Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο, ακόμα πιο φασαριόζικο τρέιλερ της ταινίας

Η δεκαετία του '80 ήταν αναμφίβολα μια διαφορετική εποχή και οι απαιτήσεις που είχες τότε ακόμη κι από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που μπορούσες να παίξεις στα «ουφάδικα» ήταν σίγουρα άλλες από αυτές του σημερινού πιτσιρίκου.

Εντούτοις, η Warner Bros μοιάζει να είναι πεπεισμένη ότι ο Ντουέιν Τζόνσον μπορεί να μετατρέψει σε εισπρακτικό χρυσό ακόμη και μια ταινία βασισμένη σε ένα (ας το πούμε) μάλλον απλοϊκό arcade game, στο οποίο τεράστια, μεταλλαγμένα ζώα καταστρέφουν πόλεις όσο ο στρατός προσπαθεί να τα εμποδίσει.

Δείτε ακόμη: «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald». Αυτός είναι ο τίτλος (κι ένα teaser) για το σίκουελ του «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται»

rampage 607

Και βλέποντας το τρέιλερ παρακάτω, ακόμη κι αν το στόρι της ταινίας προσθέτει γενετικά πειράματα και φιλοζωικές νότες, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς ότι αυτό που ενδιαφέρει το φιλμ δεν είναι άλλο από τις σκηνές όπου τα cgi τεράστια ζώα χαλάνε τον κόσμο –κυριολεκτικά!

rampage 607

Σκηνοθετημένο από τον Μπραντ Πέιτον –που ξέρει από καλές καταστροφές, αφού είναι ο σκηνοθέτης και του «San Andreas»– και με τους Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Μαλίν Ακερμαν, Τζο Μανγκανιέλο και Ναόμι Χάρις να συμπληρώνουν το καστ, το «Rampage» θα αφήσει ελεύθερα τα ζώα του στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2018, ελπίζοντας να αφηνιάσουν στο box office.

rampage 607

Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.


Update 14/2: Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ


Δείτε ακόμη