Buzz

Πρώτη ματιά στη «Λυσσασμένη Γάτα» της Σκάρλετ Γιόχανσον

στα 10

Εδώ και 3 μέρες που ξεκίνησαν οι δοκιμαστικές παραστάσεις, έχουν πάρει φωτιά τα σανίδια του Μπρόντγουεϊ. Η Σκάρλετ μοιάζει γεννημένη για να παίξει το ρόλο που έκανε θρυλικό η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη «Λυσσασμένη Γάτα». Δείτε την πρώτη φωτογραφία!

Πρώτη ματιά στη «Λυσσασμένη Γάτα» της Σκάρλετ Γιόχανσον

Από Μαύρη Χήρα... Maggie the Cat! Η Σκάρλετ ξεκίνησε από τις 18 Δεκεμβρίου τις πρώτες δοκιμαστικές παραστάσεις στην «Λυσσασμένη Γάτα», το κλασικό έργο του Τένεσι Γουίλιαμς «Cat on a Hot Tin Roof», που πρόκειται να ανέβει ξανά στο Μπρόντγουεϊ σε έναν μήνα και ...οι κριτικοί παραληρούν!

«Η Γιόχανσον έχει γεννηθεί για να παίξει το ρόλο της Μάγκι, κεντρικής ηρωίδας του έργου του Τένεσι Γουίλιαμς "Η Λυσσασμένη Γάτα"...» γράφει το Entertainment Weekly που εξασφάλισε μία θέση στις πρώτες παραστάσεις και την πρώτη επίσημη φωτογραφία.

cat

«Ο Μπέντζαμιν Γουόκερ...» συνεχίζει η κριτική του EW, «γνωστός στα νεοϋορκέζικα σανίδια για την ερμηνεία του στον πρωταγωνιστικό ρόλο του μοντέρνου μιούζικαλ ''Bloody Bloody Andrew Jackson'', είναι επίσης ιδανική επιλογή για το ρόλο του αλκοολικού συζύγου της Μάγκι, Μπρικ. Οι δυο τους είναι συγκλονιστικοί και η χημεία τους εκπληκτική...»

Η ιστορία για όσους δεν τη γνωρίζουν έχει να κάνει με μία απελπισμένη σεξουαλικά γυναίκα, δυστυχισμένη σ' έναν γάμο μ' έναν καταπιεσμένο κρυφο-γκέι άντρα, ο οποίος όσο αντιστέκεται στη γοητεία της, τόσο τη βουλιάζει στη νεύρωση.

Η Γιόχανσον πριν από δύο χρόνια κέρδισε βραβείο Tony Β' Γυναικείου ρόλου για την υπόκωφη ερμηνεία της στο «A View From a Bridge» («Θέα από τη Γέφυρα») του Αρθουρ Μίλερ - μία απαιτητική, χαμηλών τόνων παράσταση που είχε αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Για παράδειγμα, ο Μπεν Μπράντλεϊ, ο συνήθως ξινός κριτικός των New York Times είχε γράψει «η Γιόχανσον λιώνει μέσα στο χαρακτήρα της τόσο γενναιόδωρα, που κάθε ίχνος της σταρ εξαφανίζεται...»

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει ο Ρομπ Ασφορντ, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στο «How to Succeed in Business Without Really Trying».

Η επίσημη πρεμιέρα της «Λυσσασμένης Γάτας» θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου στο «Richard Rodgers Theatre».

Περισσότερη Σκάρλετ Γιόχανσον: