Buzz

Η γκαρνταρόμπα του Prince από το «Purple Rain» ξεπουλάει στις δημοπρασίες

στα 10

Ενα πουκάμισο και ένα σακάκι από τα ρούχα που ο τραγουδιστής φορούσε στην ταινία «έπιασαν» περίπου 96.000 δολάρια το καθένα.

Η γκαρνταρόμπα του Prince από το «Purple Rain» ξεπουλάει στις δημοπρασίες

Λίγες μέρες μετά τη δημοπρασία μιας τούφας από τα μαλλιά του Ντέιβιντ Μπάουι, αλλά και μιας κιθάρας του Prince, που έπιασε την τιμή των 137.000 δολαρίων, η ζήτηση για τα αντικείμενα των νεκρών ποπ σταρ δεν μοιάζει να έχει κοπάσει, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι το μακάβριο ενδιαφέρον των συλλεκτών για έστω κι ένα μικρό δείγμα από τη ζωή των διασημοτήτων μπορεί να έχει εξαιρετικά υψηλό αντίτιμο.

Διαβάστε ακόμη: Sign o' the Times: O Prince νεκρός στα 57 του χρόνια

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η δημοπρασία δύο κομματιών από τα ρούχα που φορούσε ο Prince στο cult φιλμ «Purple Rain»: ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο με βολάν κι ένα ασπρόμαυρο σακάκι πουλήθηκαν 32 φορές πάνω από την τιμή εκκίνησης, φτάνοντας περίπου τα 96.000 δολάρια (δηλαδή περίπου 86.200 ευρώ) το καθένα!

Η δημοπρασία, η οποία περιλάμβανε κι άλλα αντικείμενα του εκκεντρικού μουσικού, πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια και είχε προγραμματιστεί πριν από τον θάνατο του Prince στις 21 Απριλίου, είναι όμως σχεδόν σίγουρο ότι οι τιμές «ανέβηκαν» μετά το τραγικό γεγονός.

Η ταυτότητα των νέων ιδιοκτητών δεν έγινε γνωστή, αμφιβάλλουμε ωστόσο αν θα τους δούμε να φοράνε τα αποκτήματά τους, τα οποία μπορείτε να θαυμάσετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Prince Purple Rain shirt auction

Prince Purple Rain blazer auction

Διαβάστε ακόμη

Tags: Prince