Buzz

«Pretty Woman» Reunion - 25 χρόνια μετά

στα 10

25 χρόνια μετά από τη στιγμή που μπήκε στην Lοtus Esprit του, κάπου στη Hollywood Boulevard, η Τζούλια Ρόμπερτς ξανασυναντά για πρώτη φορά τον Ρίτσαρντ Γκιρ και το υπόλοιπo καστ του «Pretty Woman» .

«Pretty Woman» Reunion - 25 χρόνια μετά

To 1990, o μύθος της Σταχτοπούτας είχε ένα μικρό τουίστ: η Βίβιαν ήταν μία πόρνη με χρυσή καρδιά, η οποία βρήκε τον πρίγκηπά της στο πρόσωπο του ψυχρού επιχειρηματία Εντουαρντ, ενώ καλή της νεράιδα ήταν ο Concierge του Beverly Wilshire Hotel. Το «Pretty Woman» του Γκάρι Μάρσαλ ήταν μία από τις τελευταίες ρομαντικές κομεντί που αγαπήθηκαν τόσο πολύ από το μαζικό κοινό, η αιτία που η Τζούλια Ρόμπερτς ( είχε μάλιστα κερδίσει υποψηφιότητες και για Χρυσή Σφαίρα, αλλά και για Οσκαρ) έγινε τόσο μεγάλη σταρ και το μεγάλο comeback του Ρίτσαρντ Γκιρ.

Σήμερα, η ταινία γιορτάζει τα 25 της χρόνια και για αυτό το Today show ετοίμασε ένα αποκλειστικό reunion: ο σκηνοθέτης Γκάρι Μάρσαλ, η 47χρονη Τζούλια Ρόμπερτς, ο 65χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ, ο 78χρονος Χέκτορ Ελιζόντο και η 52χρονη Λόρα Σαν Τζιάκομο συναντήθηκαν, για πρώτη φορά όλοι μαζί, στο σετ και θυμήθηκαν στιγμές από τα γυρίσματα της ταινίας.

Το επεισόδιο θα προβληθεί στο πρωινό πρόγραμμα του NBC την Τρίτη 24 Μαρτίου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - την αγκαλιά που κάνει ο Μάρσαλ στην πρωταγωνίστριά του και το φιλί στο στόμα που δίνει ο Ρίτσαρντ Γκιρ στο κινηματογραφικό κορίτσι του. Aλλωστε από τη στιγμή που την έσωσε, she saved him right back...

Pretty Woman reunion 607 5

Pretty Woman reunion 607 1

Pretty Woman reunion 607 2

Pretty Woman reunion 607 3

.

Διαβάστε ακόμα: