Industry

Ποιος θέλει έναν Ράιαν Γκόσλινγκ για το σπίτι; Κερδίστε DVDs του «Gangster Squad»

στα 10

Η Village και το Flix σας κάνουν δώρο τους «Διώκτες του Εγκλήματος» που μόλις κυκλοφόρησε σε DVD και Blu-Ray με πλούσιο extra υλικό, για να σας βάλουν σε νουάρ διάθεση και ν’ ανεβάσουν τις καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Flix Team
Ποιος θέλει έναν Ράιαν Γκόσλινγκ για το σπίτι; Κερδίστε DVDs του «Gangster Squad»

Σον Πεν. Ράιαν Γκόσλινγκ. Τζος Μπρόλιν. Εμα Στόουν. Τζιοβάνι Ριμπίζι. Ναι, αυτοί είναι οι νέοι γκάνγκστερς, οι νέοι μπάτσοι και οι νέες μοιραίες γυναίκες, στους «Διώκτες του Εγκλήματος», την ταινία του Ρούμπεν Φλάισερ που, αφότου προβλήθηκε το χειμώνα στις αίθουσες του κόσμου, βγήκε μόλις σε DVD και Blu-Ray, έτοιμη να μεταφέρει το στιλάτο σύμπαν της στο σπίτι σας.

Βασισμένη σε πραγματικά περιστατικά, η ταινία εκτυλίσσεται το 1949, όταν ο αδίστακτος αρχηγός της μαφίας Μίκι Κόεν (Σον Πεν) έχει το γενικό πρόσταγμα στην πόλη του Λος Αντζελες. Για να αντιμετωπίσει μια συμμορία που ζει και δρα μέσα στη διαφθορά, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Mπιλ Πάρκερ (Νικ Νόλτε) θα αναγκαστεί να καταφύγει στα άκρα. Επιστρατεύει τον σκληροτράχηλο ήρωα πολέμου, Αστυνόμο Τζον Ο’ Μάρα (Τζος Μπρόλιν) με σκοπό να σχηματίσει μια μονάδα η οποία αυτοδίκαια θα αποδίδει δικαιοσύνη. Η αποστολή τους δεν θα είναι να κάνουν συλλήψεις: θα είναι να κάνουν πόλεμο. Καθώς η πόλη παραδίδεται στους πυροβολισμούς, ο αγανακτισμένος υπαστυνόμος Τζέρι Γούτερς (Ράιαν Γκόσλινγκ) μπλέκει χωρίς να το θέλει στη μάχη, καθώς θα ερωτευθεί την κομψή και όμορφη Γκρέις Φάραντεϊ (Εμα Στόουν), την οποία ο Κόεν διεκδικεί για τον εαυτό του. Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία των γκάνγκστερ της Καλιφόρνια, η ταινία «Οι Διώκτες του Εγκλήματος», ξεδιπλώνει τους μυστικούς φακέλους των αστυνομικών που πολέμησαν για την ψυχή του Λος Αντζελες.

Το Flix και η Village θα χαρίσουν σε πέντε αναγνώστες από ένα DVD του «Gangster Squad» (ελληνικοί υπότιτλοι, ήχος 5.1 DD, εικόνα 16X9 / 2.40 και έξτρα το featurette «Σκληροί Αντρες με Στυλ»), για να εμπεδώσουν την ατμόσφαιρα της Καλιφόρνια στα πρόθυρα της δεκαετίας του ’50, παρέα με το all star cast της ταινίας. Στείλτε email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Οι Διώκτες του Εγκλήματος» και διεκδικήστε το DVD. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Κυριακή, 28 Ιουλίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email.

Διαβάστε περισσότερα για τους «Διώκτες του Εγκλήματος» εδώ, δείτε το τρέιλερ της ταινίας παρακάτω και… προβάρετε σαγήνη!