Buzz

Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ των The Smile «Wall of Eyes»

στα 10

Απολαύστε το αρκετά τριπαρισμένο μουσικό βίντεο της νέας μπάντας του Τομ Γιόρκ σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Αντερσον.

Ο Πολ Τόμας Αντερσον σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ των The Smile «Wall of Eyes»

Αν κάτι λατρεύει ο Πολ Τόμας Αντερσον περισσότερο από το να σκηνοθετεί ταινίες είναι το να σκηνοθετεί μουσικά βιντεο κλιπ. Το 2022 είχε συνεργαστεί και πάλι με την ροκ μπάντα HAIM, της πρωταγωνίστριάς του στην τελευταία του ταινία «Πίτσα Γλυκόριζα» Αλάνα Χάιμ, για να σκηνοθετήσει το νέο τους βίντεο κλιπ με τίτλο «Lost Track».

Φέτος συνεργάζεται και πάλι με τον Τομ Γιόρκ των Radiohead και με τη νέα του μπάντα The Smile, με τους Τζόνι Γκρίνγουντ και Τομ Σκίνερ, για να σκηνοθετεί το τριπαρισμένο ασπρόμαυρο μουσικό βίντεο για το «Wall of Eyes», από το επερχόμενο ομότιτλο άλμπουμ τους, το οποίο επικεντρώνεται στον Γιορκ να περιπλανιέται στο Λονδίνο. Ο Γιόρκ παρουσιάζεται μόνος του σε μια παμπ, κοιτάζοντας έναν κυριολεκτικό τοίχο από μάτια με μια λυντσική ατμόσφαιρα, και αργότερα ανάμεσα σε δεκάδες εκδοχές του εαυτού του. Το μουσικό βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο The Mildmay Club και στους δρόμους του Λονδίνου από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου 2023.

Διαβάστε ακόμα: Σπίλμπεργκ, Σκορσέζε και Πoλ Τόμας Aντερσον ενώνουν δυνάμεις τους για να σώσουν το κανάλι Turner Movie Classics

the smile

Ο Αντερσον είχε σκηνοθετήσει παλιότερα τη μικρού μήκους ταινία του Γιορκ με τίτλο «Anima», μια 15λεπτη ταινία στην οποία συμπρωταγωνίστησε με την σύζυγό του Νταγιάνα Ρονκιόνε, η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο Netflix και σε επιλεγμένους κινηματογράφους IMAX το 2021. Ο Αντερσον είχε σκηνοθετήσει επίσης και διάφορα μουσικά βίντεο των Radiohead, συμπεριλαμβανομένου και του «Daydreaming».

Μπορείτε να απολαύσετε το μουσικό βίντεο παρακάτω.

wall of eyes paul thomas anderson