Industry

Διεκδικήστε μια θέση στο Εργαστήριο Σεναρίου και Σκηνοθεσίας Oxbelly - Ιούνιος 2022

στα 10

Ανοιχτή πρόσκληση για κατάθεση κινηματογραφικών σεναρίων από την Ελλάδα, για πρώτη ή δεύτερη ταινία μεγάλου μήκους, απευθύνει το Oxbelly.

Flix Team
Διεκδικήστε μια θέση στο Εργαστήριο Σεναρίου και Σκηνοθεσίας Oxbelly - Ιούνιος 2022

Το Εργαστήριο Σεναρίου και Σκηνοθεσίας Οxbelly απευθύνει πρόσκληση για αιτήσεις από την Ελλάδα - η κατάθεση αιτήσεων του πρώτου κύκλου αξιολόγησης θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου του 2021. Οι υποψήφιοι των οποίων τα σενάρια θα περάσουν στον δεύτερο κύκλο αξιολόγησης, θα ενημερωθούν μέσω email τον Ιανουάριο του 2022.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ ελπίζει πως το «Crimes of the Future» θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες

oxbelly

Το 2020 το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με 15 πρότζεκτ και 15 Advisors. Oι Advisors που συμμετείχαν στο Εργαστήριο του 2020 ήταν οι Μάρεν Αντε (TONI ERDMANN), Μάικλ Αλμερέιντα (TESLA), Πολ Τόμας Αντερσον (PHANTOM THREAD), Ριτές Μπάτρα (PHOTOGRAPH), Λίσα Τσολοντένκο (OLIVE KITTERIDGE), Γουίλεμ Νταφό (TOMMASO), Ματί Ντιοπ (ATLANTIQUES), Ναόμι Φόνερ (RUNNING ON EMPTY), Ούλριχ Κέλερ (IN MY ROOM), Νικ Κρολ (BIG MOUTH), Τζεφ Νίκολς (LOVING), Ολιβιέ Περ (Executive director, Arte France Cinema & director of film acquisitions, ARTE France), Εύα Στεφανή (MΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ Κ.), Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη (ATTENBERG), Λούλου Γουανγκ (THE FAREWELL) και Μίκαελ Βέμπερ (Founder & Director of THE MATCH FACTORY).

oxbelly

Οι χορηγοί του Oxbelly 2020 ήταν το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ιδρυμα Ωνάση και η Faliro House Productions.

Λίγα λόγια για το Oxbelly

Το Οxbelly ιδρύθηκε το 2015 από τον Χρήστο Β. Κωνσταντακόπουλο (Faliro House), με σκοπό τη δημιουργία μιας κοινότητας που θα υποστηρίζει δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Τo Oxbelly Lab τελεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη (CHEVALIER, TRIGONOMETRY) και προσφέρει σε κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να δουλέψουν στο σενάριο της πρώτης ή δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας τους, καθώς και να σκηνοθετήσουν μια σκηνή του σεναρίου τους, υπό την καθοδήγηση των πιο έμπειρων συναδέλφων τους. Για την αίτηση συμμετοχής στο Εργαστήριο του 2022, ή για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.