Industry

«The Owl»: Αγγλόφωνο εργαστήριο ανάπτυξης τηλεοπτικών σειρών και ταινιών

στα 10

Δεύτερη χρονιά για το «The Owl», ένα ετήσιο Αγγλόφωνο workshop ανάπτυξης τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών από το Athens Film Office και το Δήμο της Αθήνας.

«The Owl»: Αγγλόφωνο εργαστήριο ανάπτυξης τηλεοπτικών σειρών και ταινιών

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Athens Film Office και ο Δήμος της Αθήνας ανακοινώνουν το «The Owl», ένα ετήσιο Αγγλόφωνο workshop ανάπτυξης τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών που απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους σεναριογράφους οι οποίοι έχουν ήδη εδραιώσει την παρουσία τους στο χώρο του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης.

Για να συμμετάσχουν, οι αιτούντες πρέπει να έχουν γράψει τουλάχιστον μία ταινία ή μερικές ώρες σε τηλεοπτική σειρά και να υποβάλουν ένα νέο προσχέδιο ταινίας ή τηλεοπτικού σεναρίου για έλεγχο. Μια επιτροπή διεθνών εμπειρογνωμόνων θα επιλέξει τους συγγραφείς των πέντε κορυφαίων τηλεοπτικών και πέντε κορυφαίων κινηματογραφικών σεναρίων για να παρευρεθούν. Η επιλογή βασίζεται στο ιστορικό του συγγραφέα και στη συνολική ποιότητα του σεναρίου, την πρωτοτυπία, το στυλ γραφής και την εμπορευσιμότητα της ιδέας.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Coverfly έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του AFO.