Φεστιβάλ / Βραβεία

Outview 2012: Γνωρίστε την «Τέλεια Οικογένεια»!

στα 10

Η Κάθλιν Τέρνερ επιστρέφει, στον πρώτο της μεγάλο κινηματογραφικό ρόλο μετά το «Serial Mom» του Τζον Γουότερς με μια κωμωδία που αποδεικνύει πως η «Τέλεια Οικογένεια» απλά δεν υπάρχει... Δείτε τη σήμερα στο 6o Οutview, το Gay and Lesbian κινηματογραφικό φεστιβάλ της Αθήνας.

Flix Team
Outview 2012: Γνωρίστε την «Τέλεια Οικογένεια»!

Η Αιλίν Κλίαρι είναι υποψήφια για τον τίτλο της «Καθολικής της Χρονιάς» από την ενορία της. Το μόνο που πρέπει να κάνει για να αποδείξει ότι μπορεί να είναι η νικήτρια είναι να πείσει τους...κριτές ότι διαθέτει την τέλεια οικογένεια. Πράγμα που θα αποδειχθεί πιο δύσκολο απ' ότι φανταζόταν όταν ο γιος της εγκαταλείπει τη γυναίκα και τα παιδιά του για χάρη μιας όμορφης αισθητικού και η κόρη της είναι 5 μηνών έγκυος και αποφασισμένη να παντρευτεί την κοπέλα της.

Με highlights τη μεγάλη επιστροφή της Κάθλιν Τέρνερ, στον πρώτο πρωταγωνιστικό της ρόλο από την εποχή του «Serial Mom» του Τζον Γουότερς του 1994 και την εμφάνιση του Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν στο ρόλο του ιερέα (σε μια σαφή ειρωνική και νοσταλγική αναφορά στα «Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας»), το «Perfect Family» της πρωτοεμφανιζόμενης στη μεγάλου μήκους Αν Ρέντον είναι κάτι περισσότερο από την τυπική family comedy που θα συναντήσετε στο σύγχρονο αμερικανικό σινεμά. Είναι μια κωμωδία για όλα αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα και ξαφνικά ανατρέπονται, ένα τρυφερό δράμα για τη σημασία του να είσαι μητέρα και ένα τεστ στις αντοχές του σύγχρονου κόσμου πάνω στις προκαταλήψεις του παρελθόντος.

Το «Perfect Family» προβάλλεται σήμερα στο πλαίσιο του 6ου Outview την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 21.30 στην Αίθουσα 1 του Ινστιτούτου Θερβάντες και σε επανάληψη την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 19.45 στην Αίθουσα 1 του Ινστιτούτου Θερβάντες και το Σάββατο 12 Μαΐου στις 18.00 στην Αίθουσα 2 του Ινστιτούτου Θερβάντες.

Διαβάστε περισσότερα για το 6ο Outview, το Gay and Lesbian Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αθήνας που διαρκεί έως την Κυριακή 13 Mαΐου στο Ινστιτούτο Θερβάντες (Μητροπόλεως 23, Σύνταγμα)