Buzz

Το πόστερ για το «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο «έσπασε» το internet

στα 10

Και όχι ακριβώς με τον πιο επιθυμητό τρόπο.

Το πόστερ για το «Once Upon a Time in Hollywood» του Ταραντίνο «έσπασε» το internet

Ηδη μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, το «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων πολύ προτού ξεκινήσει γυρίσματα, τόσο για το άκρως εντυπωσιακό all-star-cast όσο και για το ότι πρόκειται να προσφέρει μια μυθοπλαστική ματιά στο Χόλιγουντ στα τέλη του ’60 και στη δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τη συμμορία του Τσαρλς Μάνσον.

Κι ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρέιλερ για την ταινία, η οποία πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη αφίσα για το φιλμ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Και το internet την υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες - σίγουρα όχι όμως με τον πιο επιθυμητό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Σαν να τρως σοκολάτα: Οι φωτογραφίες του «Once Upon a Time in Hollywood» στο VF είναι καλύτερες κι από σεξ

Once Upon a Time in Hollywood poster 607

Ομολογουμένως μια παντελώς αδιάφορη (αν όχι κακή) αφίσα, ειδικά για ένα τόσο φιλόδοξο και υψηλού προφίλ πρότζεκτ, το πόστερ απεικονίζει τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, να στέκονται αντικριστά ο ένας με τον άλλον, σε ένα αναμφίβολα ερασιτεχνικό photoshop που θυμίζει περισσότερο μια ρομαντική κομεντί του σωρού.

Δεν ξέρουμε αν ο ίδιος ο Ταραντίνο μας τρολάρει μεγαλοπρεπώς ή αν οι υπεύθυνοι marketing της ταινίας ήθελαν απλώς να πλασάρουν ξεδιάντροπα τα πρόσωπα των δύο σταρ, το σίγουρο πάντως είναι ότι το κοινό την αντιμετώπισε με έναν τόσο-κακή-που-γίνεται-καλή τρόπο, γεμίζοντας τα social media με παρωδίες της. Δείτε παρακάτω μερικά από τα memes που ενέπνευσε.












Διαβάστε ακόμη