Buzz

Ο Τζόναθαν Γκλέιζερ σκηνοθετεί την Σκάρλετ Τζοχάνσον για διαφημιστικό της Prada

στα 10

Εντεκα χρόνια μετά την ταινία «Κάτω από το Δέρμα» οι δυο τους συνεργάζονται και πάλι σε ένα υπέροχο και ατμοσφαιρικό διαφημιστικό για την Prada.

Ο Τζόναθαν Γκλέιζερ σκηνοθετεί την Σκάρλετ Τζοχάνσον για διαφημιστικό της Prada

Ο ευχαριστήριος λόγος του Τζόναθαν Γκλέιζερ, με αναφορές στην «κατοχή» των Ισραηλινών στην Παλαιστίνη, στην 69η απονομή των βραβείων Οσκαρ πυροδότησε αρκετές αντιδράσεις στη βιομηχανία, ενώ πρόσφατα μια μεγάλη ομάδα συναδέλφων του (ανάμεσα στους οποίους και ο Χοακίν Φίνιξ και ο Ελιοτ Γκουλντ) στάθηκαν αβλεπί στο πλευρό του.

Παρόλα αυτά όμως ο Βρετανός σκηνοθέτης δεν φαίνεται να πτοείται από όλα αυτά και συνεχίζει τη δουλειά του ως έχει.

Ετσι, συνεργάζεται και πάλι με την πρωταγωνίστριά του από την ταινία «Κάτω από το Δέρμα» Σκάρλετ Τζοχάνσον, στο τελευταίο διαφημιστικό της Prada για την σειρά τσαντών της Prada Galleria, γιορτάζοντας την «ερμηνεία ως τέχνη».

Διαβάστε ακόμα: Oscars 2024: Kανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς είπε ο Τζόναθαν Γκλέιζερ;

prada ad

Με τίτλο «Scarlett Johannsson Galleria Bag, A Film By Jonathan Glazer», η διαφήμιση γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη υπό την καθοδήγηση του Ιταλού δημιουργικού διευθυντή της Prada, Φερντινάντο Βερντέρι. Στη διαφήμιση, η Τζοχάνσον δυσκολεύεται να απαγγείλει τα «Αντόνιος και Κλεοπάτρα» και «Μάκμπεθ» του Σαίξπηρ κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού, με αποκορύφωμα τα δάκρυα απογοήτευσης. Η διαφήμιση, γυρισμένη σε ασπρόμαυρο, μετατρέπεται στην συνέχεια σε έγχρωμη καθώς η ίδια ορμάει έξω (φυσικά με κομψό εξοπλισμό Prada), για να μπει σε ένα ταξί στη Νέα Υόρκη.

Μπορείτε να δείτε την διαφήμιση παρακάτω.