Buzz

Ο Ολιβερ Στόουν μιλά με τα καλύτερα λόγια για το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Ο Στόουν είδε την ταινία το σαββατοκύριακο και την θεωρεί ήδη κλασική.

Ο Ολιβερ Στόουν μιλά με τα καλύτερα λόγια για το «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν

Μπορεί μέσα στην τρέλα του «Barbenheimer» που ζούμε αυτές τις μέρες η ταινία της «Barbie» να έχει κερδίσει λίγη παραπάνω αγάπη από το «Oppenheimer», αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν δεν έχει πάρει πολλά και διθυραμβικά σχόλια όχι μόνο από το κοινό αλλά και από τους ανθρώπου που δουλεύουν στην βιομηχανία.

Μετά τον σεναριογράφο Πολ Σρέιντερ, ο οποίος αποκάλεσε το «Oppenheimer» ως την «καλύτερη, πιο σημαντική ταινία του αιώνα», έρχεται και ο Ολιβερ Στόουν να πει το πόσο πολύ του άρεσε η ταινία. Ο Στόουν έγραψε στο twitter (πλέον Χ) πως επιτέλους είδε το τρίωρο έπος του Νόλαν αυτό το σαββατοκύριακο και «ξετρελάθηκε με την αφήγηση του Νόλαν». Ο Στόουν πρόσθεσε επίσης ότι γνώριζε για το βιβλίο «American Prometheus» των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν, καθώς «κάποτε απέρριψα το συγκεκριμένο πρότζεκ επειδή δεν μπορούσα να βρω τον δρόμο για την ουσία του. Ο Νόλαν το κατάφερε».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ολιβερ Στόουν θεωρεί το «John Wick 4» αηδιαστικο πέρα από κάθε άποψη

Πρόσθεσε πως «η σκηνοθεσία του είναι συγκλονιστική και εντυπωσιακή, καθώς παίρνει πλήθος περιστατικών και τα μετατρέπει σε έναν συναρπαστικό χείμαρρο δράσης μέσα σε όλο αυτό. Κάθε ηθοποιός είναι μια έκπληξη για μένα, ειδικά ο Κίλιαν Μέρφι, του οποίου το υπερβολικό του βλέμμα εδώ μοιάζει φυσιολογικό παίζοντας μια ιδιοφυΐα όπως ο #Oppenheimer… Το #Oppenheimer είναι ένα κλασικό, που ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει σε αυτό το κλίμα».

Το «Oppenheimer» θα ανοίξει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Αυγούστου.