Buzz

Πώς είναι να σκηνοθετείς τον Ντόναλντ Τραμπ σε μια ταινία;

στα 10

Ο Ολιβερ Στόουν έχει την απάντηση

Πώς είναι να σκηνοθετείς τον Ντόναλντ Τραμπ σε μια ταινία;

Μπορεί ο υποψήφιος πρόεδρος της Αμερικής (τι καιροί, τι ήθη), να μοιάζει εξαιρετικός ηθοποιός στις εξέδρες της προεκλογικής εκστρατείας του και στις οθόνες της τηλεόρασης, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι όταν καλείται να το κάνει στα σοβαρά, ως δουλειά.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Ολιβερ Στόουν ο οποίος τον σκηνοθέτησε σε μια μικρή εμφάνιση στο «Wall Streer: Money Never Sleeps». Μιλώντας για την εμπειρία του πρόσφατα ο Στόουν είπε τα εξής: «Σας ορκίζομαι ότι λέω την αλήθεια -αφού με κάποιον αληθινά παράξενο τρόπο αγαπάω τον Ντόναλντ-αλλά μετά από κάθε λήψη, ρώταγε «δεν ήμουν καταπληκτικός;». Και του απαντούσα: «αν πρέπει να είμαι ειλικρινής, όχι καθόλου». Η αυτοπεποίθηση του είναι κάτι το πρωτοφανές, νομίζω ότι μόχο χάρη σ΄αυτήν την αυτοπεποίθηση έβαλε υποψηφιότητα. Κατέληξα να του λέω «Ντόναλντ κοίτα, ήταν καλό, αλλά μπορούμε να το ξαναπάμε; Ή ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό». Καταλήξαμε τελικά να χρειαστούμε εννιά λήψεις για μια ελάχιστη σκηνή».

Διαβάστε ακόμη: Ικανή για όλα: η Μέριλ Στριπ μόλις έπαιξε τον Ντόναλντ Τραμπ στο θέατρο!

Και παρ ότι αυτή δεν είναι η μόνη cameo εμφάνιση του Τραμπ στο σινεμά, αφού έχει κάνει περάσματα σε φιλμ οπως το «Μόνος στο Σπίτι 2», ή το «Zoolander» τελικά μάλλον ο Τραμπ δεν κατάφερε ποτέ να είναι «καταπληκτικός» αφού η σκηνή του δεν μπήκε στην ταινία του Στόουν.

Δείτε ακόμη: