Buzz

O Γουιλ Φέρελ θα κάνει τα πάντα για να πείσει τους Αμερικάνους να ψηφίσουν...

στα 10

Με τα προεκλογικά σποτ διάσημων σταρ του σινεμά να ξεφυτρώνουν σχεδόν από το πουθενά στην τελική ευθεία πριν τη μεγάλη αναμέτρηση του Μπαράκ Ομπάμα και του Μιτ Ρόμνεϊ, ο Γουιλ Φέρελ δίνει τη δική του εκδοχή στο «ψήφος πάσει θυσία»!

O Γουιλ Φέρελ θα κάνει τα πάντα για να πείσει τους Αμερικάνους να ψηφίσουν...

Επηρεασμένος από την πρόσφατη συμμετοχή του στο «Campaign», ο Γουιλ Φέρελ παραδίδει το δικό του προεκλογικό σποτ, προσπαθώντας να πείσει τους Αμερικάνους πρώτον να πάνε να ψηφίσουν και δεύτερον να ψηφίσουν σωστά (εννοώντας προφανώς τον Μπαράκ Ομπάμα...).

Σαν αντάλλαγμα, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα: από το να μαγειρέψει σε όσους δεν έχουν να φάνε μέχρι να χτυπήσει τατουάζ σε όσους δεν έχουν χρήματα να το κάνουν ή να χορέψει ένα χορό προς τιμήν τους. Επίσης - δεν αστειεύεται - είναι έτοιμος να φάει οτιδήποτε του ζητήσουν: «σκουπίδια, μαλλιά, ανθρώπινα νύχια ποδιών, εσώρουχα, οτιδήποτε. Θα το κάνω. Μιλάω σοβαρά. Θα κάνω οτιδήποτε για να πάτε να ψηφίσετε. Θα χτυπήσω τον εαυτό μου. Δεν με νοιάζει. Θα κάνω ότι χρειαστεί. Απλά πηγαίντε στις κάλπες στις 6 Νοεμβρίου και ψηφίστε. Ψηφίστε Ομπάμα.»

Με στιλ «Anchorman» και χιούμορ ανεξάντλητο, δείτε τον Γουίλ Φέρελ στο βίντεο που ακολουθεί:


Θυμηθείτε επίσης: