Buzz

O Γουες Αντερσον φορούσε Prada

στα 10

Ανάμεσα στα γυρίσματά του «Τhe Grand Budapest Hotel», ο Γουες Αντερσον βρήκε χρόνο για να γυρίσει το διαφημιστικό σπότ για το νέο γυναικείο άρωμα της Prada "Candy L' Eau". Μια μικρή γεύση, πριν δούμε ολοκληρωμένο το φιλμ, επιβεβαιώνει πως θα είναι απλά όπως το θέλουμε: 100% Γουες Αντερσον!

O Γουες Αντερσον φορούσε Prada

To μικρού μήκους διαφημιστικό που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του την επόμενη εβδομάδα, θα έχει τίτλο «Je m' Appelle Candy» («Το όνομά μου είναι Candy»), το σενάριο υπογράφει ο Γουες Αντερσον με τον Ρόμαν Κόπολα, συνεχίζοντας με επιτυχία την υποψήφια για Οσκαρ συνεργασία τους στο «Moonrise Kingdom» ενώ την Candy θα υποδύεται η Λέα Σειντού, το νέο μεγάλο αστέρι του γαλλικού σινεμά που θα δούμε και σύντομα (στις Κάννες;) στο ««Le Bleu est Une Couleur Chaude» του Αμπντελατίφ Κεσίς (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Παστέλ, ρετρό και άκρως καλοκαιρινό, το σπότ επιβεβαιώνει τον οίκο που διάλεξε τον Γουες Αντερσον για την προώθηση του αρώματος, την ίδια στιγμή που ο σκηνοθέτης βρίσκεται στο Βερολίνο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Τhe Grand Budapest Hotel», τις πρώτες εικόνες της οποίας είδαμε πριν από λίγες ημέρες.


Διαβάστε ακόμη: