Buzz

Ο Εϊμπελ Φεράρα ετοιμάζει ταινία για το σκάνδαλο «Ντομινίκ Στρος Καν»!

στα 10

Αφού δήλωσε ό,τι είχε να πει για το τέλος του κόσμου με την τελευταία του ταινία «4:44 Last Day On Earth», ο πάντα ανήσυχος Εϊμπελ Φεράρα επιστρέφει με μια ιστορία πολιτικών σκανδάλων εμπνευσμένη από τα καμώματα του Ντομινίκ Στρος Καν, του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και όλων όσων «λέρωσαν» την πολιτική τους καρέκλα με λίγο...σεξ!

Ο Εϊμπελ Φεράρα ετοιμάζει ταινία για το σκάνδαλο «Ντομινίκ Στρος Καν»!
Εϊμπελ Φεράρα: ένα πρόσωπο, χίλιες λέξεις!

UPDATE 16 Μαΐου 2013

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο σοκαριστικό τρέιλερ από το «Welcome in NY», όπως είναι και ο επίσημος τίτλος της ταινίας του Εϊμπελ Φεράρα για το «Σκάνδαλο Ντομινίκ Στρος Καν». Δείτε το εδώ.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό ο Εϊμπελ Φεράρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία συγγραφής ενός σεναρίου που βασίζεται στο σκάνδαλο που στοίχισε στον Ντομινίκ Στρος Καν τη θέση του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Τα ονόματα που συζητιούνται για να πρωταγωνιστήσουν είναι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ και η Ιζαμπέλ Ατζανί, κάνονας έτσι το πρότζεκτ ένα από τα πολυαναμενόμενα της επόμενης χρονιάς.

Τίποτα, ωστόσο δεν είναι βέβαιο για την ώρα, αφού τόσο ο Ντεπαρντιέ, όταν ρωτήθηκε από την γαλλική εφημερίδα «Le Journal Du Dimanche» όσο και ο παραγωγός Βενσάν Μαραβάλ της Wild Bunch δεν επιβεβαίωσαν την ύπαρξη της ταινίας.

Ο Μαραβάλ επιβεβαίωσε ωστόσο πως υπάρχει επιθυμία για συνεργασία του Φεράρα με τους δύο μύθους του γαλλικού σινεμά αλλά και το γεγονός πως ο Φεράρα (μαζί με τον Κριστ Ζόις) γράφουν ένα σενάριο που ασχολείται με σεξουαλικά σκάνδαλα ισχυρών αντρών αλλά δεν εξαντλείται στο σκάνδαλο του «Στρος Καν», ενώ ο Ντεπαρντιέ αστειέυτηκε για ακόμη μια φορά λέγοντας πως: «Είμαι πολύ καλός όταν παίζω χαρακτήρες τους οποίους απεχθάνομαι ή δεν μοιάζω καθόλου».

Μεταξύ μας, ο Ντεπαρντιέ είναι πιθανότερο - λόγω μεγέθους - να υποδυθεί τον Μπερλουσκόνι παρά τον Στρος Καν, ενώ κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ατζανί θα υποδυθεί την...καμαριέρα! Οσο για τον Φεράρα, ελπίζουμε αυτή τη φορά να θυμηθεί κάτι από τον σαρδόνιο και κυνικό εαυτό του με τον οποίο τον γνωρίσαμε!

Update 22 Απριλίου 2013

Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός απ΄ όταν έγινε η πρώτη ανακοίνωση για την ταινία, αλλά απ, ότι φαίνεται τα γυρίσματα ξεκίνησαν. Εν τω μεταξύ, η Ιζαμπέλ Ατζανί αποχώρησε από την ταινία και τον ρόλο της ανέλαβε η Ζακλίν Μπισέ. Ο Ντεπαρντιέ πάντως παραμένει σταθερός και παρ΄ ότι το φιλμ εξακολουθεί να μην έχει τίτλο, στην πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, μπορείτε να τον δείτε να συλαμβάνεται από τους αστυνομικούς, ίσως μετά από το επεισόδιο με την καμαριέρα;

2