Buzz

Ο Νίκολας Κέιτζ θέλει να αποσυρθεί από το σινεμά

στα 10

Ο Κέιτζ λέει πως ο κινηματογράφος του έχει προσφέρει όλα όσα μπορούσε, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως θα μείνει εκτός της βιομηχανίας μιας και θέλει να μεταπηδήσει στην τηλεόραση.

Ο Νίκολας Κέιτζ θέλει να αποσυρθεί από το σινεμά

Αν ένας ηθοποιός κάνει αυτό που γουστάρει πραγματικά στο Χόλιγουντ και δεν αφήνει την βιομηχανία να τον τυποποιήσει, είναι σίγουρα ο Νίκολας Κέιτζ. Κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος το τι ακριβώς θα είναι η επόμενη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Αλλά φαίνεται πως για τον ίδιον ο κινηματογράφος του έχει προσφέρει όλα όσα μπορούσε και τώρα είναι έτοιμος να τον αφήσει πίσω του και να προχωρήσει στην τηλεόραση.

Αυτό δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Uproxx λέγοντας πως έχοντας κάνει πάνω από 100 ταινίες στην καριέρα του, πιστεύει πως έχει κάνει τα πάντα στο σινεμά. Σημείωσε ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαια για να κάνει μερικές ακόμη, αλλά αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες του Κέιτζ στη μεγάλη οθόνη. «Νιώθω ότι έχω φτάσει σε αυτό το σημείο – μετά από 45 χρόνια που το κάνω αυτό και με περισσότερες από 100 ταινίες – όπου λίγο πολύ έχω πάρει ό,τι μπορούσα από το σινεμα. Και θα ήθελα να φύγω με κάτι δυνατό και να πω “adios”, όπως το “Dream Scenario”. Αλλά έχω άλλα συμβόλαια που πρέπει να εκπληρώσω, οπότε θα δούμε τι θα γίνει.»

Διαβάστε ακόμα: Ονειρεύτηκες και εσύ τον Νίκολας Κέιτζ;

nicolas cage 607

Ο Κέιτζ πρόσθεσε πως πλέον τον ενδιαφέρει η streaming τηλεόραση και τα επεισοδιακά προγράμματα. «Εχω δει πράγματα που μπορούν να γίνουν τώρα με τους χαρακτήρες και τον χρόνο που τους δίνεται για να εκφραστούν. Εχω δει τον Μπράιαν Κράνστον να κοιτάζει μια βαλίτσα για μια ώρα σε ένα επεισόδιο του “Breaking Bad”. Δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε αυτό σε μια ταινία μεγάλου μήκους, οπότε ίσως η τηλεόραση είναι το επόμενο καλύτερο βήμα για μένα. Θα δούμε.»

Στην απόφαση του Κέιτζ να αποσυρθεί από τον κινηματογράφο παίζει επίσης ρόλο και η οικογένειά του. «Θα γίνω 60 τον επόμενο μήνα και ο πατέρας μου πέθανε στα 75. Ετσι, αν είμαι τυχερός, θα έχω περισσότερα χρόνια από εκείνον, αλλά δεν ξέρω. Και τι θα κάνω με τα επόμενα 15 μου χρόνια; Τι είναι σημαντικό; Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι τα παιδιά μου και εγώ έχω μια κόρη. Και αν μπορέσω να βρω μια επεισοδιακή σειρά που να γυρίζεται σε ένα μέρος όπου δεν χρειάζεται να φεύγω συνέχεια, μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί. Αυτό, σε προσωπικό επίπεδο, θα ήταν υπέροχο.»

Πάντως μέχρι τότε μπορούμε να απολαύσουμε τον Νίκολας Κέιτζ στην ταινία «Ονειρικό Σενάριο» όταν αυτή κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Ιανουρίου.